|
Comunitatea uCoz Informaţii generale Anunţuri Nominalizați uCoz în Critics Choice CMS Awards 2013 |
Nominalizați uCoz în Critics Choice CMS Awards 2013 |
Dragi utilizatori uCoz! Ne dorim ca uCoz să ia parte la Premiile Critics Choice CMS organizate de CMS Critic şi ne-am bucura dacă am avea şi suportul vostru! Actualmente, etapa de nominalizare este deschisă – vă rugăm să propuneţi platforma uCoz la categoriile din care consideraţi că aceasta face parte. Marea majoritate a utilizatorilor (incluzând aici şi echipa noastră) ne văd ca un constructor de website-uri, alţii ca o soluţie potrivită pentru forum, ca o platformă pentru comerţ online sau ca un CMS găzduit. Ce este important: modul în care vedeţi voi uCoz şi cum îl utilizaţi, de aceea, vă invităm să alegeți alegeţi o categorie (sau mai multe) pentru nominalizare: 1. Urmaţi acest link. 2. Completaţi câmpurile: numele şi adresa dvs de e-mail Completaţi câmpul cu numele platformei - uCoz Website Builder şi alegeţi o categorie (sau mai multe**) ** în cazul în care alegeţi mai multe categorii vă rugăm să vă asiguraţi ca acestea să fie din cadrul aceleiaşi coloane – în caz contrar, există riscul ca nominalizarea să nu fie luată în considerare. 3. Daţi click pe butonul "Submit". Şi asta e tot! Fiecare nominalizare este importantă pentru noi! Vă mulţumim! Good things come to those who wait!
|
Felicia, Am dat o nominalizare , intrebarea e : Nu putem sa dam mai multe nominalizari ca sa cistige? completam alt nume si alt email ca doar nu ne cere sa confirmam emailul sau altceva . As vrea sa ajut uCoz cu tot ce pot
http://CMovies.net Priveşte filme online CMovies
|
Thank you, your nomination has been submitted.
Succes! Coltu Vesel -Un Colt al Veseliei!
Nu stiu multe , dar sunt dispus sa invat! |
| |||
| |||