|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Magazine Online / E-shop informerul numit cos |
informerul numit cos |
as dori sa adaug site-ului meu si un cos de cumparaturi, si am tot incercat si nu am reusit......... sunt f suparata pe mine....... m-ati putea ilumina si pe mine cum oare as putea sa pun aceasta aplicatie? Specific urmatorul lucru:as dori detaliat acestlucru deoarece sunt incepatoare in pdf html etc
|
Poti face ce vrei tu activand E-shop din control panel, la "Inactive", dar asta te va costa 2$/luna.
|
Va multumesc enorm de mult de raspunsurile atat de prompte. Am vazut ca se poate plati si prin telefon,doar ca nu am inteles prea bine cum si la ce numar se da sms,deoarece imi aparuse o singura data, apoi nu am mai gasit numarul. Imi cer scuze daca sunt cam pisaloaga.
|
Quote (speed1) akerman cum ai facut spune-mi si mie te rog degeaba ceri sa te ajute cineva dupa ce platesti ptr un produs ca degeaba ca la noi la romani ne dam doar mari Dacă ai Control Panel-ul in Limba Romana, pentru a defini o noua moneda (de exemplu, RON) trebuie sa procedezi astfel: Panoul de Control -> modulul "Magazin online" -> "Metode de plată, livrare, valute şi cursuri" -> "Valutele şi cursurile valutare" -> "Adaugă valuta". Dacă mai ai nevoie de ajutor, contactează-ne! Mult succes! Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
Quote (speed1) akerman cum ai facut spune-mi si mie te rog degeaba ceri sa te ajute cineva dupa ce platesti ptr un produs ca degeaba ca la noi la romani ne dam doar mari Uite, speed, am facut exact cum ti-a spus si Raver. A fost foarte simplu. Eventual intra pe mess cand ai vreme si te mai ghidez daca ai nevoie. ID-ul meu este ackermanmarketing . Succes mai departe! |
| |||
| |||