Mesaj # 1 | 9:31 AM
Pentru ca opțiunea Compararea Produselor să funcționeze corect, trebuie să configurați filtrele pentru produsele dvs. Dați click aici pentru ghidul de configurare.


Pentru a oferi clienților posibilitatea de a compara produse, este necesar să adăugați codul $2COMPARE$. Acesta este disponibil în cadrul șabloanelor Aspectul produsului în catalog și Pagina produsului. Iată cum arată butoanele:În primul caz, produsul nu este adăugat în listă pentru a fi comparat, iar în al doilea produsul este adăugat în cadrul listei și există un link care vă duce către rezultate.

Codul sursă a butoanelor de comparare $2COMPARE$ este următorul:

Cod
<script type="text/javascript">
        function comparelistToggle( caller ){
            if(lock_buttons) return;
            var id = $(caller).data('id');
            $('.compare-widget-'+id).addClass('compare-widget-wait');
            lock_buttons = 1;
            _uPostForm('', {type:'POST',url:'/shop/compare', data:{'action':'toggle', id:id}});
        }
    </script>
<div class="compare-widget-wrapper">
    <div class="compare-widget compare-widget-$ID$ compare-widget-remove" id="" onclick="comparelistToggle(this)" data-id="$ID$"></div>
    <a href="/shop/compare">Compară</a>
</div>


Link-ul Compară vă trimite către pagina /shop/compare. Pagina formularelor de serviciu este responsabilă pentru aspectul paginii. Condiția este următoarea:

Cod
<?if $PAGE_ID$ = 'compare'?> pagina de comparare a produselor <?endif?>


Dacă produsele adăugate în lista de comparare aparțin de grupuri diferite, acestea sunt comparate după grupuri și separate prin tab-uri.Numărul grupului produsului este adăugat la URL-ul paginii (fiecare grup are propriul său URL). Exemplu:


/shop/compare/2

/shop/compare/9

/shop/compare/12

...


Important! Fișierul shop.css (Magazin online -> CSS) trebuie actualizat pentru afișarea corectă a butoanelor de comparare.

Good things come to those who wait!