|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Magazine Online / E-shop Nu pot vizualiza comenzile |
Nu pot vizualiza comenzile |
Salut
De cca. 3 zile nu mai pot vizualiza comenzile pe site-ul meu www.ochelari-pinhole.ro Cu toate ca aceste comenzi exista, pe pagina www.ochelari-pinhole.ro/shop/invoices arata ca nu este nicio comanda. De fapt nu mai pot vizualiza, nu-mi mai arata nicio comanda chiar de la inceputuri.... Mai nou chiar azi pe alt site de-al meu www.aparatul-auditiv.ro aceeasi situatie. Nu-mi mai arata in pagina www.aparatul-auditiv.ro/shop/invoices nici comenzile noi nici cele mai vechi. Este o situatie grava deoarece acolo se regasesc comenzi, unde oamenii asteapta sa fie onorate si site-ul pierde comenzi! Este ceva general sau doar la mine? Va multumesc. Material modificat de Mag-Total - Luni, 04/07/2016, 10:14 PM
|
Mag-Total, ambele site-uri au fost verificate însă nu s-a putut confirma situația semnalată. Te rog să te asiguri că te loghezi cu utilizatorul corect (administrator) pe site. Eventual golește și memoria cache a browserului, să nu fie vorba de o problemă locală.
Dacă în continuare e la fel, te rog să-mi trimiți un printscreen în care să fie vizibilă pagina, precum și userul cu care te-ai autentificat pe site. Good things come to those who wait!
|
| |||
| |||