|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Magazine Online / E-shop Produsul isi schimba optiunea in cos |
Produsul isi schimba optiunea in cos |
Hei, am observat ca daca selectez o anumita optiune de ex la cantitate 2,5 kg , in cos va aparea tot cantitatea minima de 1 kg. Si cum sa fac sa-mi apara in pagina de comanda si optiunile pe care le-a ales. De exemplu la aroma, primesc comanda, dar nu stiu ce aroma a ales clientul.
http://nation-fitness.com/shop/12/desc/impact-whey-protein Va multumesc anticipat! Material modificat de Angel0254 - Miercuri, 21/01/2015, 2:15 PM
|
În CP -> Personalizați design-ul -> Magazin online -> Pagina produsului, înlocuiește:
Cod <a href="javascript://" class="full-add" onclick="add2Basket('$ID$','$BLOCK_PREF$');">Adauga in cos</a> <a href="javascript://" class="full-buy" onclick="buyNow('$ID$','$BLOCK_PREF$');">Cumpara acum!</a> cu Cod <a href="javascript://" class="full-add" onclick="add2Basket('$ID$','id');">Adauga in cos</a> <a href="javascript://" class="full-buy" onclick="buyNow('$ID$','id');">Cumpara acum!</a> Ar trebui să rezolve ambele aspecte. Nu uita să faci o copie de rezervă a șabloanelor înainte de modificare. Good things come to those who wait!
|
| |||
| |||