|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Mini-chat Am nevoie de o opinie la chestia cu concursurile Facebook (Chiar se chistiga premii la costul unu singur like?) |
Am nevoie de o opinie la chestia cu concursurile Facebook |
|
Salut, eu nu imi prea pierd vremea auirea cu Concursurile de fel, ce sa mai zic de facebook, dar am dat de o chestie interesanta, cica tipii de la Dli.ro au un iPad 4 de dat si chiar m-am gandit daca treaba e pe bune sau e doar o farsa, facuta pt stans like-uri. Treaba e ca nu prea pare sa fie teapa din moment ce au site-ul si firma postata o data cu concursul. Dar mai am nevoie de o opinie ca sa ma conving ca nu e farsa, voi ce parere aveti?
uite si link-ul de la concursul respectiv: https://www.facebook.com/photo.php?fbid= .. 203913.151370.249888851691602&type=1 astept raspunsurile voastre! |
Marea majoritate sunt Fake... Mai ales cele care-ti dau Iphoane, galaxy, ipad si alte gadgeturi doar pentru un simplu like si share...
Totusi sunt cateva concursuri reale, organizate de pagini mai mari. Am un amic care a castigat invitatii la film, invitatii la circ, o amica care castiga tot felul de rimeluri, farduri, oje si alte procarii d`astea femeiesti. Tot ce e prea frumos sa fie adevarat e fals! Coltu Vesel -Un Colt al Veseliei!
Nu stiu multe , dar sunt dispus sa invat! |
| |||
| |||