|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Statistici Contor de vizualizari |
Contor de vizualizari |
Salutare,
De curând am modificat tema site-ul cu pagini HTML încărcate prin Manager de Fișiere. Problema este că am încercat sa pun contorul pe toate paginile, însă doar pe pagina care am băgat-o în constructorul site-ului îmi apare. Din ce am citit nu se poate pune si pe celălalte pagini? Site |
Salut din nou,
Pana acum 4 zile mi se inregistrau vizitele de catre cei care intrau pe site pe pagina principala...de atunci nu se mai contorizeaza nimic... www.luncacernii.ucoz.ro - site-ul |
CreareWebsite, uite-l jos in footer... langa codul cu ucoz (powered by) este pe albastru
|
M-am gândit serios ca să părăsesc comunitatea Ucoz. Însă nu mai fac acest pas.
Vreau încă o dată să-mi spuneți cam ce ar trebui să fac pentru acest contor de vizualizări, până nu de mult a mers la perfecție, acum nu mai înregistrează nimic. Menționez că site-ul e făcut din pagini HTML și monitorizează intrările pe site doar unde e pus codul adică doar când se accesează www.luncacernii.ucoz.ro - acum nu mai înregistrează nimic. Am șters, am adăugat codul din nou, dar fără succes. Mulțumesc! Adăugat (02/02/2014, 0:40 AM) |
| |||
| |||