|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Formularele de e-mail Astept formulare email (Aspect) |
Astept formulare email |
Buna ziua, doresc si eu sa stiu cum pot schimba urmatoarele aspecte:
1) pe site vreau sa modific formularul de imagini, sa apara cu imagini, sa apara scrisul informativ pe randuri, cand se face click pe acel rand sa dispara scrisul informativ, etc. 2) in loc de formularul clasic primit pe email dupa ce se completeaza pe site. vreau sa-mi apara altfel. nu cel clasic. salut. nume , etc(ce tabele am introdus eu) vreau sa-mi apara in mail asezat frumot intr-un tabel, chenar.si eventual vizitatorul sa poata adauga poze in acel formular pe care eu sa le primesc pe email. Briceag bogdan costel
|
- În ceea ce privește personalizarea formularului de contact pe site, aceasta poate fi realizată prin intermediul Panoului de Control -> Formulare de E-mail -> Personalizare design modul.
- Formularul pe care-l primești pe mail este un stardard pentru toți utilizatorii sistemului - pentru moment acesta nu poate fi personalizat. - Atașarea fișierelor la Formularele de E-mail este o opțiune disponibilă doar utilizatorilor premium, indiferent de planul tarifar pe care l-au achiziționat. Good things come to those who wait!
|
| |||
| |||