|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Formularele de e-mail design ajax - formular (mesaj alerta-succes-eroare) |
design ajax - formular |
din cate am vazut pe forum pe aci daca schimbi designul la fereastra ajax se schimba si la cea de logare, si la cea de trimitere cu succes a mesajului intr-un formular, si cel de eroare...etc
intrebarea mea e: pot face ca sa am un design pt fiecare mesaj la un formular de contact? Atașamente:
0494685.jpg
(9.3 Kb)
|
nu am incercat, dar sar putea daca indici inca un stil la fiecare in parte. ex:
ai stilurile Cod .xw-plain .xt{position:relative;overflow:hidden;width:15px;height:15px;float:right;cursor:pointer;background:transparent url(/images/css/bu.png) no-repeat;margin-right:1px;margin-top:5px !important;} .xw-plain div.xt-close{background-position:0 0;} .xw-plain div.xt-close-over{background-position:-15px 0;} .xw-plain div.xt-mini{background-position:0 -15px;} .xw-plain div.xt-mini-over{background-position:-15px -15px;} . . . tu la fiecare pui un #ajaxalert , ca rezultat primesti Cod #ajaxalert .xw-plain .xt{position:relative;overflow:hidden;width:15px;height:15px;float:right;cursor:pointer;background:transparent url(/images/css/bu.png) no-repeat;margin-right:1px;margin-top:5px !important;} #ajaxalert .xw-plain div.xt-close{background-position:0 0;} #ajaxalert .xw-plain div.xt-close-over{background-position:-15px 0;} #ajaxalert .xw-plain div.xt-mini{background-position:0 -15px;} #ajaxalert .xw-plain div.xt-mini-over{background-position:-15px -15px;} #ajaxalert . #ajaxalert . #ajaxalert . pentru error deja pui #ajaxerror. Apoi trebu sa stii bine js si sa faci un script prin care sa indici ca uite acestor ferestre ajax sa i se atribuie acest #ID si ca rezultat scriptu va afisa: Cod <div id="ajaxalert">codul feresrtei ajax pentru alerta</div> Ca sa poti face asta, trebu sa cunosti bine JS si eu doar presupun ca asa ar fi o solutie, altfel nu stiu cum ai reusi. |
| |||
| |||