|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Ştirile site-ului şi Blog Stiri site (Nu pot obtine codul) |
Stiri site |
Doresc sa introduc in Stirile site-ului. Duopa ce accesez Stirile siteului si merg la OBTINETI CODUL imi apare mesajul
Pentru a afişa cele mai recente ştiri de pe pagina principală mergeţi la secţiunea "Administrarea paginilor", daţi click pe "Editare informaţii" pe pagina principală şi încă un click pe link-ul "Introduceţi codul pentru afişarea de ştiri" în formularul de editare. Care este mai exact sectiunea ADMINISTRAREA PAGINILOR si EDITARE INFORMATII ca nu dau de ele Multumesc |
<?if($ADD_ENTRY_LINK$)?><div align="$right" style="padding-bottom:3px;">[ <a href="$ADD_ENTRY_LINK$">Adaugă o intrare nouă</a> ]</div><?endif?>$LAST_NEWS$ Si unde sa bag codul asta ca nu stiu Adăugat (29/07/2014, 1:03 PM) |
Merci mult. Dar te mai dranjez cu 3 intrebari.
1. vreu sa largesc putin containerele din primul recipient. 2. in containerul sondaj doresc sa modific rubricatia. Sa imi ramana FOARTE BUN, BUN, SATISFACATOR, RAU 3. sa modific culoare scrisului in cele 2 recipiente. Multumnesc mult |
band2836, întrebările nu au legătură directă cu tema de discuţie creată. Te rog, caută pe forum în forumul Configurarea design-ului şi tema de discuţie cu privire la modulul Sondaje.
'Topic închis. |
| |||
| |||