|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Ştirile site-ului şi Blog Eroare afișare blog |
Eroare afișare blog |
Câteodată am o problemă de afișare în modul blog. Nu apare întotdeauna așa iar uneori rezolvam problema prin editarea articolului dar acum nu se rezolvă.
Apare un articol mai spre dreapta decât trebuie (doar unul) ducând la aranjarea haotică în josul paginii a recipientului din partea dreaptă. Poză pentru exemplificare: Restul articolelor apar bine. Dacă intru în arhiva articolelor de pe blog, recipientul din dreapta arată bine, unde trebuie să fie. A se vedea poza: Nu știu cum aș putea rezolva această problemă. Dacă vizualizez articolul „cu probleme”, recipientul din dreapta e pus cum trebuie, ceea ce e chiar ciudat. Orice sfat e bine venit! |
Muşatinu, Nu copiez de pe nici un alt site. Scriu direct acolo dar câteodată mai editez și probabil din această cauză s-a întâmplat eroarea. Am făcut chestia cu „copiatul textului într-un fișier .txt”, l-am șters pe cel original și am pus textul din fișierul .txt. Se pare că așa și-a revenit. Mulțumesc mult pentru ajutor.
|
| |||
| |||