|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Albumele Foto Script pentru pargina urmatoare si pagina anterioara |
Script pentru pargina urmatoare si pagina anterioara |
Salut, ma poate ajuta cineva cu un script care sa genereze aresa url a precedentei intrari si a urmatoarei intrari?
Adăugat (05/10/2013, 1:29 PM) --------------------------------------------- Stiu de codurile Cod $NEAR_PHOTOS$ si $OTHER_PHOTOS$ Material modificat de TheGame - Luni, 07/10/2013, 12:16 PM
|
TheGame, trebuie să utilizezi modulul "Jocuri online" ("Online games"), unde vei merge în:
Panoul de Control -> Administrare design -> Jocuri Online -> Pagina cu textul integral de intrare și comentariile sale. Aici poți să utilizezi Cod $NEXT_ENTRY_URL$ Cod $PREVIOUS_ENTRY_URL$ pe care poți să le utilizezi înainte sau după Cod $MESSAGE$ Cod $BRIEF$ Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
Raver, ce sa fac cu modulul "Jocuri online"? Am peste 1500 de intrari in modul "Albume Foto" iar cei care l-au creat nu s-au gandit sa adauge 2 coduri care sa ofere adresa intrarii precedente si adresa intrarii urmatoare dar sa anuleze page selector la /photo le-a venit in minte.
Eu am nevoie de un script care sa imi genereze adresa url a intrarii anterioare si a intrararii urmatoare ca apoi sa le utilizez in alte coduri. Sigur se poate pentru ca ucoz ofera codurile Cod $OTHER_PHOTOS$ si $NEAR_PHOTOS$ |
| |||
| |||