Mesaj # 1 | 7:33 PM
Vă puteţi abona pentru înştiinţări cu privire la răspunsurile pentru fiecare temă a forumului. Tot ce trebuie să faceţi e să bifaţi căsuţa “Înştiinţează-mă despre răspunsuri pe e-mail” de sub câmpul pentru introducerea mesajului pe forum.



Pentru dezabonarea de la înştiinţările pe e-mail, intraţi pe unul dintre mesajele de înştiinţare şi daţi click pe link-ul:
Quote
Pentru a te dezabona de la notificările prin mail de la această temă de discuţie, click pe link-ul de sub text.
--------
http://nume_site/
--------

Cum pot vedea/modifica lista cu topicurile la care m-am abonat?
Nu este posibil acest lucru.

M-am abonat la această temă, dar căsuţa “Înştiinţează-mă despre răspunsuri pe e-mail” nu este bifată, atunci când introduc un răspuns. De ce? Sunt abonat sau nu?
Da, sunteţi. Totul este în regulă. Este o setare standard a forumului ca această căsuţă să nu fie bifată. Dacă ar fi fost, există posibilitatea ca utilizatorii să nu o observe şi asta ar fi însemnat să primească spam. Ar fi destul de neplăcut să trebuiască debifată căsuţa de fiecare dată. Utilizatorii ar putea pleca de pe site din acest motiv.

Nu primesc notificări pe e-mail cu privire la răspunsurile pe forum, cu toate că m-am abonat pentru acest lucru. Cum procedez?
Mesajul ar putea fi privit ca şi spam, şi, din acest motiv, ar putea ajunge în dosarul Spam/Junk al serviciului e-mail utilizat şi ar putea fi şters cu uşurinţă.
Vă rugăm să verificaţi conţinutul dosarului Spam, iar dacă mesajul nu este acolo, contactaţi serviciul de suport al furnizorului dvs de e-mail. Dvs sunteţi clientul lor şi puteţi avea o influenţă asupra calităţii serviciului lor şi asupra trimiterii corecte a mail-urilor.

Atașamente: 2174364.jpg (33.2 Kb)

Good things come to those who wait!