Mesaj # 1 | 10:31 PM
  • Crearea unei copii de rezervă a datelor dvs vă poate ajuta să vă protejați website-ul de la ștergerea accidentală sau intenționată a modulelor (de către dvs sau de către cineva care are acces la Panoul de Control).
  • O copie de rezervă include toate informațiile conținutului modulelor şi a fișierelor adăugate. Nu include setările modulului şi a șabloanelor (inclusiv a secțiunilor globale), precum şi paginile de la modulul "Editor Pagină", setările modulului "Formularelor E-mail", informațiile statice a modulului "Statistici", mesajele private ale utilizatorilor.
  • Puteți crea copii de rezervă nu mai des de o dată la șapte zile.
  • După ce ați creat o copie de rezervă, dimensiunea acesteia va fi adăugată la cantitatea de spațiu ocupată pe disc, astfel, dacă website-ul dvs ocupă mai mult de 50%, atunci cota de spațiu pe disc va fi depășită şi nu vă veți mai putea actualiza website-ul. De aceea vă recomandăm să descărcați copia de rezervă creată în calculatorul dvs şi să o ștergeți de pe server.
  • Dacă sunteți un utilizator experimentat şi urmați cerințele elementare de securitate (nu oferiți nimănui parola, vă autentificați în Panoul de Control doar de la calculatorul dvs, vă primiți e-mail-urile prin intermediul protocolului POP3 etc.), nu este necesar să creaţi o copie de rezervă.


Pentru a restaura datele dintr-o copie de rezervă va trebui să contactați Asistenţa Tehnică prin intermediul Panoului de Control.


Vă puteți crea copii de rezervă doar între orele 00 AM şi 09 AM (ora server-ului).


Dacă ștergeți o copie de rezervă prin intermediul Panoului de Control, spațiul de pe disc va fi recalculat imediat.

Good things come to those who wait!