• Pagina 1 din 1
  • 1
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Utilizatorii site-ului » Sesiunea Panoului de Control (expirarea sesiunii, adresa IP este blocată temporar)
Sesiunea Panoului de Control
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 1 | 10:06 PM
Vă puteți autentifica în Panoul de Control prin intermediul mai multor navigatoare, iar, pe lângă acest lucru, mai multe persoane pot lucra simultan în Panoul de Control. Numărul maxim al autentificărilor simultane poate fi cuprins între 1 şi 4. Puteți stabili acest aspect prin intermediul barei admin -> Securitate -> Setări de securitate. Puteți, de asemenea, să stabiliți perioada de expirare a sesiunii – de la o oră (minim) la 18 ore. Este recomandat să stabiliți ca perioada să fie mai mare de o oră doar când lucrați în Panoul de Control de acasă, altfel e mai bine să nu vă asumați acest risc. Dacă nu ați fost activ în perioada sesiunii, va trebui să vă autentificați din nou. Dacă administratorii au sesiunea lor legată de IP (în setările grupului de utilizatori) iar IP-ul este dinamic, atunci când lucrează pe site şi li se modifică IP-ul, ei vor fi delogaţi automat. Lucrul în Panoul de Control este ÎNTOTDEAUNA legat de IP.

Numele de utilizator (autentificare) pentru Panoul de Control este denumirea site-ului, aleasă în timpul înregistrării. Parola către Panoul de Control poate fi modificată, indiferent de parola administratorului. Numele de utilizator al administratorului poate fi modificat, însă acest lucru nu este valabil şi pentru numele de utilizator pentru Panoul de Control (numele website-ului).

Panoul de Control este un modul separat. Autentificarea în Panoul de Control este realizată separat de autentificarea pe website. Orice persoană, care are permisiunile corespunzătoare, se poate autentifica în Panoul de Control utilizând același utilizator şi parolă.

Vă puteți autentifica în Panoul de Control ori din Webtop-ul dvs (prin www.uid.me) -> Site-urile mele ori prin intermediul adăugării /admin la denumirea site-ului (http://siteul_dvs.ucoz.net/admin).


Mai sunt, de asemenea, şi următoarele setări.
Nivelul de securitate a sesiunii prin adresa IP:

1. Mediu (fixarea prin rețea de clasa C)
2. Mică (fixarea prin rețea de clasa B )
3. Absentă (fără fixare)
4. Ridicată (IP fix)

Dacă IP-ul dvs se modifică de fiecare dată când reîncărcați o pagină sau doar periodic (lucrări prin proxy-uri tip cascadă sau software-uri care salvează traficul, sau tipul de conexiune la Internet pe care o aveți nu vă furnizează o adresă IP constantă), şi lucrul dvs din cadrul Panoului de Control este des întrerupt de erori cu privire la modificarea IP-ului, atunci alegeți varianta „fără fixare”, cu toate că vă va reduce considerabil nivelul de securitate.


Autentificarea în Panoul de Control doar de la adresele IP sau subrețelele specificate:

Lista adreselor IP şi a subrețelelor, de la care autentificarea în Panoul de Control este permisă. Această caracteristică permite asigurarea unui nivel de securitate maxim. Subrețelele pot fi specificate prin mai multe variante: "100.101.102", "100.101.102.*", "100.101.102.0/24", "100.101.102.0/255.255.255.0" – definește aceleași subreţele cu adresa IP de la 100.101.102.0 la 100.101.102.255. Puteți să introduceți până la 20 de subreţele.
Nu folosiți această caracteristică dacă abia înțelegeți ce este o adresă de IP şi în ce cazuri poate fi modificată.


Dacă adresa dvs de IP a fost blocată temporar, înseamnă că ați introdus parola greșită de mai multe ori succesiv. Va fi deblocată în aproximativ o oră, așa că nu trebuie să vă faceți griji.

Good things come to those who wait!
games
Postări: 7
Reputație: 0
Mesaj # 2 | 3:55 PM
Am incercat sa ma loghez in control panel din WEB TOP dar nu merge tot asa imi apare Intrarea de pe IP-ul dvs actual nu este permisă ce pot face ca sa ma pot loga din nou in control panel?
Material modificat de games - Miercuri, 29/01/2014, 4:05 PM
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 3 | 4:09 PM
games, http://forum.ucoz.ro/forum/4-3226-1 alt raspuns nu vei primi si risti penalizare pentru flood
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Utilizatorii site-ului » Sesiunea Panoului de Control (expirarea sesiunii, adresa IP este blocată temporar)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: