Mesaj # 1 | 6:10 PM
Uneori, uni utilizatori vor sa dezactiveze captcha la site-urile cu metoda local user. În acest fel, utilizatorul nu vor trebui să tasteze în CAPTCHA atunci când expediază mesaje, comentarii, PMS. Setările grupului sistemului "Utilizatorii" sunt facute astfel încât nu este posibil să dezactivaţi captcha pentru ei complet.

ATENŢIONARE: Trebuie să ştiţi că CAPTCHA este o modalitate bună de a proteja site-urile dvs. de spam.


NOTĂ: Acest mod CAPTCHA se poate dezactiva doar pe site-urile cu Înregistrare locală! aceasta se datorează faptului că la nivel mondial formă uID nu poate fi editata!


PLUS: Este posibil să schimbaţi "metodele permise de autorizare utilizatori" de la utilizatori uID la utilizatori locali, prin cumpărarea oricărui pachet sau un serviciu care costă mai mult de 2 dolari o dată şi funcţia va fi activat pentru intreaga perioada a existenţei site-ului!


Cum se dezactivează captcha pentru "Utilizatori" grup?


Pasul 1: Crearea unui grup de "Utilizatori" nou.

Explicaţie: Setările de grup a sistemului "Utilizatorii" sunt facute, astfel încât nu este posibil să dezactivaţi captcha pentru ei. Acesta este un sistem de protecţie. Pentru a putea să editaţi permisiunile grupului va trebui să transfere utilizatorilor la un grup nou-creat şi să setaţi permisiuni de grup acolo. Permisiunile din toate grupurile create de tine pot fi editate fără nici o restricţie!
Dute în Principală » Utilizatori » Utilizatori grupuri->Numele grupului *: Utilizatori (numele acestui grup de utilizatori, la fel ca grupul de sistem)->Opţiunile grupului: bifaţi caseta de “Permite selectarea acestui grup în timpul înregistrării”->Apasaţi Salvare.


De acum încolo veţi avea o opţiune a doua grupuri "Utilizatori" de la înregistrare. Primul este un grup de sistem şi de al doilea este creat de tine.



Pasul 2: Editaţi formularul de înscriere pentru Utilizatori:
Membri supleanţi formularul implicit pentru înregistrarea utilizatorilor:
Cod
<?if($GROUP_FL$)?>
<tr id="siM70"><td class="manTd1" id="siM71">$GROUP_SIGN$</td><td class="manTd2" id="siM72">$GROUP_FL$</td></tr><tr><td height="10" class="manTdSep" colspan="2"><hr class="manHr" /></td></tr>
<?endif?>

cu:
Cod
<?if($GROUP_FL$)?>
<tr id="siM70"><td class="manTd1" id="siM71">Group<font class="manStar" color="red">*</font>:</td><td style="" class="manTd2" id="siM72"><input id="grp1" class="manFlGrp" name="grp" value="1" checked="checked" type="radio"style="display:none;"> <label for="grp1"style="display:none;">utilizatorilor</label>
<input id="grp6" class="manFlGrp" name="grp" value="6" type="radio" > <label for="grp6">utilizatorilor</label><?endif?>

în cazul în care:
Cod
<input id="grp1" class="manFlGrp" name="grp" value="1" checked="checked" type="radio"style="display:none;"> <label for="grp1"style="display:none;">utilizatorilor</label>
este un sistem de "Users" grup, care a fost ascuns. şi:
Cod
<input id="grp6" class="manFlGrp" name="grp" value="6" type="radio" > <label for="grp6">utilizatorilor</label>
este grupul "utilizatorilor" creat de tine.
Atenţie!Valoarea” trebuie sa fie egală. ID numărul de grup creat de tine. In cazul meu este "6". Dar poate fi orice alt număr la dumneavoastră.
O altă opţiune este de a încorpora formă prescurtată:

Cod
<?if($GROUP_FL$)?>
<tr id="siM70"><td class="manTd1" id="siM71">Grup<font class="manStar" color="red">*</font>:</td><td style="" class="manTd2" id="siM72"><input id="grp6" class="manFlGrp" name="grp" value="6" type="radio" > <label for="grp6">Utilizator</label></td></tr>
<?endif?>

în cazul în care:
Cod
<input id="grp1"...<label for="grp1"
este tăiat, avem ieşire doar la grupul de "Utilizatori" creat de voi pentru înregistrare. Grupul de sistem nu a fost ascuns.
După editarea şablonul de formular utilizatorilor, utilizatorul va vedea doar grupul creat de tine, atunci când selectaţi grupul.


Pasul 3: permisiunile grupului:

Caracteristică, cum ar fi “Nici un cod de securitate necesar” va lucra corect pentru nou-creat si nu pentru sistemul "Utilizatori". Membrii acestui grup nu vor putea vedea CAPTCHA.

Dute în Principală » Utilizatori » Utilizatori grupuri » Stabileşte permisiunile pentru toate grupurile
Altele->Niciun cod de securitate necesar ->Bifati caseta şi apasă Salvare în partea de jos
.




Pasul 4: Transferul de utilizatori:

Singurul lucru rămas este de a transfera utilizatorilor care sunt înregistrate în sistem pentru noul grup creat "Users" .

Dute în Control panel->Utilizatori->Transferul/eliminarea utilizatorilor în masă

NOTĂ: este mai bine să redenumiţi numele grupului de sistem (de exemplu "utilizatori", în cazul de sus) ca să nu îl amestecaţi cu noul grup creat "Utilizatori".