• Pagina 1 din 1
  • 1
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Înregistrarea » Banner-ul publicitar uCoz (cum poate fi acesta eliminat)
Banner-ul publicitar uCoz
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 1 | 4:53 PM
1. Pot elimina banner-ul publicitar uCoz de pe website?
Bineînțeles, acest lucru este posibil. Eliminarea banner-ului publicitar este un serviciu cu plată și este inclus în cadrul pachetelor premium, începând cu cel Bază.

Mai multe detalii despre plata pentru Serviciile uCoz găsiți și aici: http://forum-ro.ucoz.net/forum/25-623-1 iar prezentarea completă a pachetelor este disponibilă aici: www.ucoz.com.ro/pricing. De asemenea, informații cu pivire la pachetele premium și opțiunile separate sunt disponibile la adresa: http://forum-ro.ucoz.net/forum/25-1904-2

P.S. Ascunderea banner-ului publicitar uCoz este o încălcare gravă a termenilor și condițiilor de utilizare uCoz care conduce la blocarea permanentă a website-ului dvs!

2. Este posibilă stabilirea culorilor componente ale banner-ului încorporat?
Momentan, acest lucru nu este posibil. Dar, această facilitate va fi introdusă în viitorul apropiat.
Puteți stabiliți totuși poziția banner-ului (stânga sau dreapta). Pentru a face acest lucru, mergeți la Panoul de Control -> Principală -> Ajustare banner și drepturi de autor uCoz -> Poziție Banner -> selectați a poziție și apăsați butonul "Salvează".

3. Am identificat un website care încalcă Termenii și condițiile de utilizare.
Vă rugăm, trimiteți această informație la uCoz Abuse Service, prin intermediul următorului formular (de la sfârșitul paginii): http://www.ucoz.com/abuse/

4. Tocmai am creat un website pe care nu există un banner publicitar. Cum pot proceda în continuare? Website-ul îmi va fi blocat?
Banner-ul uCoz nu este afișat pe noile website-uri în primele 10 zile, acesta apărând mai târziu. În același timp, website-ul dvs nu va fi blocat din acest motiv.

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
SkipY
Postări: 495
Reputație: 24
Mesaj # 2 | 7:30 PM
Bună seara!
Am și eu o întrebare despre banner-ul publicitar.
În panoul de control la ”Setări banner şi drepturi de autor uCoz” am la ”Tipul banner-ului:” opțiunea de a selecta ”Banner vertical plutitor” sau ”Banner static”, dar, am dat peste o problemă. După ce selectez ”Banner static” și dau salvare această modificare nu se aplică. Acum vin și vă întreb, aceasta opțiune nu este valabilă ? Dacă da de ce nu o pot selecta și daca nu de ce o mai aveți expusă ?
Muțumesc, o seară bună!

Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 3 | 12:41 PM
SkipY, această opțiune se referă la vechiul banner, din acest motiv la cel actual nu se poate observa nicio modificare
Good things come to those who wait!
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Înregistrarea » Banner-ul publicitar uCoz (cum poate fi acesta eliminat)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: