• Pagina 1 din 1
  • 1
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Înregistrarea » Cum mă autentific pe Website și în Panoul de Control (totul despre autentificarea pe website, uID)
Cum mă autentific pe Website și în Panoul de Control
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 1 | 9:15 PM
Cum să vă autentificați pe website-ul uCoz și în Panoul de Control al acestuia

Acesta este un mini-ghid pentru toți utilizatorii care au creat primele website-uri prin intermediul uCoz.

Uneori, pot apărea neînțelegeri la autentificarea pe un website. Astfel, atunci când creați primul website prin uCoz, trebuie să stabiliți două parole: parola uID and Parola Webtop-ului. Prima vă permite să vă autentificați website, cea de-a doua în Panoul de Control.


Autorizarea pe website

Trebuie să vă autentificați pe website, dacă doriți să adăugați sau să eliminați oricare intrări cum ar fi texte sau imagini. Să vedem cum trebuie făcut acest lucru.

După înregistrare, primiți o adresă pentru website, de tipul: nume-site.ucoz.ro. (Puteți, de asemenea, să atașați în mod gratuit orice nume de domeniu doriți, precum www.numesite.ro). Acolo găsiți un formular de autentificare (logare), care vă permite să vă autentificați pe website.



Adresa dvs de email și parola uID ar trebui introduse în acest formular.


Autentificarea în Panoul de Control

Trebuie să vă autentificați în Panoul de Control al website-ului dvs, dacă doriți să instalați sau să eliminați oricare module, precum Forum, Blog, Formulare e-mail, etc. Dacă doriți să editați design-ul unui șablon al website-ului trebuie să vă autentificați de asemenea, în Panoul de Control.

Pentru a vă autentifica în Panoul de Control mergeți la adresa nume-site.ucoz.ro/admin și introduceți parola Webtop-ului care a fost stabilită la înregistrare.



Această schemă vă prezintă sistemul de autentificare descris mai sus.



Notă. Există o variantă simplă pentru autentificarea pe website, dintr-un singur click de mouse. Astfel, vă sfătuim să utilizați uCoz Toolbar pentru acest lucru.

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
cccaly
Postări: 2
Reputație: 0
Mesaj # 2 | 10:14 PM
Buna,
Am o problema cu costructiia site-ului.Nu imi da voie sa ma loghez pt a putea folosi CONSTRUCTOR din bara admin.
Astept un raspun cat mai rapid.Va multumesc.
studio-provideo.ucoz.ro
Danny
Postări: 670
Reputație: 31
Mesaj # 3 | 10:58 PM
cccaly, un print screen cu eroare respectiva ne-ar ajuta sa indentificam problema.
band
Postări: 96
Reputație: 0
Mesaj # 4 | 8:05 PM
Nu mai imi amintesc e-mail-ul si parola uid. Cum le pot recupera.?Acum logarea se face automat pe calc de acasa. Dar daca schimb calculatorul mi se cer cele 2 date.
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 5 | 11:48 PM
Daca spui ca de la calculatorul de acasa te poti loga - intra pe www.uid.me -> meniul U -> Setari -> Setarile profilului -> Contact. Aici iti apare adresa de e-mail. Dupa ce ai adresa de e-mail, foloseste formularul de aici pentru recuperarea datelor de autentificare.
Good things come to those who wait!
nickn
Postări: 1
Reputație: 0
Mesaj # 6 | 2:13 PM
Salut!Am o problema la autentificarea la panoul de control.
Sunt putin nelamurit,care este parola de la panoul de control?Parola pe care o am la contul de Uid?Eu am pus parola de la Uid,iar intrebarea secreta nu o stiu,pe webtop nu imi da voie sa intru.
Ma puteti ajuta sa intru in panoul de control
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 7 | 4:39 PM
nickn, încearcă să folosești parolele pe care ți le amintești că le-ai stabilit. Altfel, urmează te rugăm procedura de aici pentru recuperarea răspunsului la întrebarea secretă, după ce ai contactat în prealabil Asistența Tehnică.
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Înregistrarea » Cum mă autentific pe Website și în Panoul de Control (totul despre autentificarea pe website, uID)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: