• Pagina 1 din 1
  • 1
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Înregistrarea » inregistrare (redirectionare la pagina de inregistrare)
inregistrare
teamradio
Postări: 4
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 11:41 AM
As dori sa stiu cum pot face ca atunci cand dau link-ul unei persoane pentru a intra pe site acelei persoane sa ii apara direct pagina de inregistrare a site-ului. Mai precis as dori ca site-ul sa nu fie vizibil pentru toata lumea, doar pentru cei care se inregistreaza. Multumesc.
bogdannn96
Postări: 229
Reputație: 2
Mesaj # 2 | 12:16 PM
Iti spun eu cum sa faci
In primul rand trebuie sa intri in Control Panel , mergi la Users ⇛ User groups ⇛ Selectezi grupul musafiri / guest ⇛ iti alegi ce optiuni are grupul de musafiri
Apoi trebuie sa intri tot in Control Panel la fiecare modul si selectezi optiunile pentru musafiri (adica daca pot sa vada pagina/textul sau daca nu pot fi vazute de musafiri) , tot asa poti selecta optiunile utilizatorului cand adaugi un fisier , categorie , sectiune sau forum.
Iar pentru a redirectiona o persoana care nu are acount si nu e conectata de pe prima pagina a site-ului la pagina de intragistrare adaugi codul urmator pe pagina care vrei sa fie redirectionati doar musafiri la pagina de inregistrare

Code
<!--BBhide--><span class="UhideBlockL"><a href="javascript://" onclick="new _uWnd('LF',' ',-250,-110,{autosize:0,closeonesc:1,resize:1},{url:'/index/40'});return false;"><meta HTTP-EQUIV="REFRESH" content="0; url=/index/3"></a></span><span class="UhideBlock"></span><!--/BBhide-->


Sper ca ti-am fost de folos biggrin

teamradio
Postări: 4
Reputație: 0
Mesaj # 3 | 1:17 PM
bogdannn96, unde mai exact in pagina de inregistrare pun codul respectiv?
bogdannn96
Postări: 229
Reputație: 2
Mesaj # 4 | 3:57 PM
Acel cod redirectioneaza musafiri (userii fara acount) de pe pagina in care e pus codul pe pagina de inregistrare.
Acel cod nu trebuie pus in pagina de inregistrare , el trebuie pus pe prima pagina sau pe alte pagini de pe care doresti ca musafirii sa fie redirectionati.
Nota*Acest cod nu modifica/distruge calitatea si designul site-ului uCoz unde a fost pus.

Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Înregistrarea » inregistrare (redirectionare la pagina de inregistrare)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: