Mesaj # 1 | 5:23 PM
Pentru website-urile ce utilizează Metoda de autentificare uID (utilizatori uID)


Nu este posibil să modificaţi formularul de înregistrare uID, acesta şi câmpurile sale fiind aceleaşi pentru toate website-urile ce permit uID.


Pentru website-urile ce utilizează Metoda de autentificare locală (utilizatori locali)


Este posibil să modificaţi/schimbaţi formularul de înregistrare local.

Pentru a modifica câmpurile formularului, mergeţi în Panoul de Control -> Utilizatori -> Setările modulului -> Câmpurile formularului de înregistrare:
Există două coloane ce pot fi bifate, în dreptul fiecărei denumiri a câmpului. Prima căsuţă activează/dezactivează un câmp, a doua căsuţă determină importanţa acestuia obligatoriu/opţional.

Denumirea standard a câmpului poate fi modificată în cadrul Panoului de Control -> Setări -> Înlocuirea frazelor standard -> Formularul pentru înregistrarea noilor utilizatori ai site-ului. Aici puteţi modifica numele în cel pe care îl doriţi.

Puteţi edita codul şablonului pentru formularul de înregistrare în cadrul Panoului de Control -> Personalizaţi Design-ul -> Formular de înregistrare a utilizatorilor locali şi codul paginii de înregistrare în Panoul de Control -> Personalizaţi Design-ul -> Pagina de înregistrare a utilizatorului.

Pentru a modifica metoda de autentificare pe website-ul dvs, mergeţi în Panoul de Control -> Utilizatori -> Setările modulului -> Metodele permise de autorizare. Reţineţi: modificarea în "utilizatori locali” este disponibilă doar pentru utilizatorii premium (cei care plătesc pentru orice pachet de servicii, indiferent de perioadă).


Dacă formularul de înregistrare standard nu funcţionează, este de preferat să verificaţi următoarele elemente:

!)JavaScript trebuie să fie activat în cadrul navigatorului dvs;

!)navigatorul dvs trebuie să accepte cookie-uri;

!)poate fi un conflict între scripturi dacă utilizaţi un JavaScript terţ sau versiunile jQuery, incompatibile cu versiunea jQuery uCoz.

Good things come to those who wait!