• Pagina 1 din 1
  • 1
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Chestiuni generale » Subdomeniu (Se poate adauga un subdomeniu functional? DA sau NU !!!)
Subdomeniu
allbreak
Postări: 2
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 6:28 PM
Salut,
deci pana la urma poate raspunde cineva concret?
merg subdomeniile pe ucoz sau nu?
creez subdomeniu, intru pe el imi zice sa astept 15 min, ok, trece o ora, imi zice ca daca apare in continuare aceeasi problema sa il setez din panoul de control al subdomeniului, doar ca niciodata nu poate intra in panoul de control al subdomeniului, mereu blak_page !! deci ucoz are aceasta proprietate sau nu? sunt 1500 topicuri pe tema asta si nimeni nu a raspuns concret !
se poate atasa subdomeniu functional nu doar aparent... DA sau NU ??
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 2 | 7:02 PM
allbreak, subdomeniul este website-ul uCoz pe care-l creezi, adică nume.ucoz.ro . Dacă, de fapt, întrebarea ta se referă la posibilitatea atașării unui domeniu de tipul nume.ro, da, este posibil. Condiția este ca, bineînțeles, să deții un astfel de domeniu.
Tutorialul cu privire la atașarea domeniilor este disponibil aici. Dacă întâmpini dificultăți, te rog să specifici adresa website-ului la care încerci să atașezi domeniul.

Good things come to those who wait!
allbreak
Postări: 2
Reputație: 0
Mesaj # 3 | 10:08 PM
am domeniu .com atasat, stiu cum se creeaza subdomeniile. am 10 subdomenii create, problema este ca astept de cel putin 3 ore si nu imi apare subdomeniul. este creat pe acelasi server cu siteul. aceeasi adresa de ip. este configurat ok. dar inca nu este incarcat. scrie ca trebuie sa astepti 15 min pana subdomeniul v-a fi incarcat si gata de folosit, dar au trecut de 10 ori mai mult. totusi am mai citit pe forum ca ar fi 6 ore perioada de asteptare, deci pana la urma trebuie sa mai astept? am detasat domeniul principal. l-am atasat iar. acela in maxim 10 min este ok si functional.
ps. alta ar fi intrebarea.
trebuie sa adaug la subdomeniu A record cu numele de host si adresa de ip
sau trebuie sa adaug pe NS cu nume domeniu si srv ucoz?
Joe
Postări: 771
Reputație: 41
Mesaj # 4 | 6:14 PM
allbreak, dupa adaugarea recordurilor A, trebuie sa atasezi subdomeniul pe site-ul in cauza.
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 5 | 7:20 AM
allbreak, lasă şi adresa website-ului la care ai încercat crearea subdomeniului să vedem de unde apare problema, precum şi adresa website-ului la care ai ataşat domeniul.
Good things come to those who wait!
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Chestiuni generale » Subdomeniu (Se poate adauga un subdomeniu functional? DA sau NU !!!)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: