Mesaj # 1 | 1:37 PM
Crearea adreselor de e-mail gratuite pentru domeniul principal


Ce este Yandex.Mail for Domain?

Yandex.Mail for Domain este un serviciu gratuit care vă permite să creați până la 1000 de adrese de e-mail de tipul nume@site.ro . Interfața este usor de utilizat și vă oferă toate avantajele Yandex.Mail (filtru spam, scanarea automata a e-mail-urilor pentru viruși și multe altele). Printre altele, Yandex este al 4-lea cel mai mare Motor de căutare din lume și o companie care este pe piață încă din anul 2000.

Yandex.Mail for Domain este disponibil în limba engleză, iar instrucțiunile suplimentare le puteți găsi și la adresa: http://help.yandex.com/domain/add-domain/add-exist.xml

Conectarea domeniului
Pentru a vă adăuga domeniul, mai întâi trebuie să vă autentificați în cadrul serviciului Yandex.Mail accesând adresa: https://domain.yandex.com/



Dacă nu aveți cont, înregistrarea se face extrem de repede – trebuie doar să introduceți informațiile de bază (nume, prenume, nickname, parolă, număr de telefon). Dacă nu doriți să adăugați numărului de telefon, există alternativa stabilirii unei întrebări secrete – pentru aceasta este suficient să dați click pe butonul I don't have a mobile phone number



După autentificare, accesați adresa https://domain.yandex.com/domains_add/ și introduceți domeniul dvs.



Următorul pas este să confirmați faptul că domeniul vă aparține.



Yandex vă oferă mai multe alternative pentru a face acest lucru



însă noi vă recomandăm să utilizați prima metodă: creați un fișier cu denumirea 2892e5a0ba9e.html care să conțină textul 4a6aff2917d3 și adăugați-l în folderul rădăcină al site-ului prin intermediul Managerului de Fișiere. Denumirea și textul diferă de la un cont la altul, așadar asigurați-vă că ați copiat corect datele oferite de Yandex.



După adăugarea fișierului veți putea observa faptul că pe pagina My domains s-a modificat statusul:



Urmează pasul 2 și anume specificarea înregistrărilor MX:



Pentru aceasta accesați Panoul de Control al website-ului uCoz -> Atașarea domeniului -> Editaţi informaţiile domeniului în MODUL EXPERT și adăugați informațiile furnizate de către Yandex:



În maxim o oră, datele vor fi înregistrate. Pentru a verifica dacă acestea au fost procesate sau nu, accesați pagina My Domains, dați click pe butonul Verify MX recods:



iar dacă statusul se va modifica în



atunci acestea au fost înregistrate. În caz contrar, încercați din nou mai târziu. După confirmarea domeniului, puteți începe să creați adresele de e-mail personalizate:



Sursa: http://help.yandex.com/domain/add-domain/add-exist.xml



Good things come to those who wait!