• Pagina 1 din 1
  • 1
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Chestiuni generale » Ucoz,abuz de putere.
Ucoz,abuz de putere.
yce
Postări: 155
Reputație: 2
Mesaj # 1 | 11:57 AM
Salutare,sunt foarte afectat de ceea ce am patit si patesc in continoare iar de accea tin sa povestesc tuturor.
Aseara am vrut sa intru pe site-ul meu si primesc urmatorul mesaj.
Citat
Contul dvs. este blocat!
Încălcarea drepturilor de autor
http://www./news/2013-05-11-611

Dacă dvs. sunteţi proprietarul site-ului, atunci anunţaţi Asistenţa Tehnică uCoz. Asistenţa Tehnică poate fi accesată din Panoul de Control, pentru rezolvarea acestei situaţii.

Site-ul detinut este creat pentru fani a unei emisiuni de televiziune,un participant la acea emisiune a postat un mesaj pe pagina de facebook personala adresata tuturor fanilor nespecificand ca mesajul ar fi protejat prin drepturi de auto, asa ca a fost preluat si de mine pentru a informa fanii acelei persoane care a creat mesajul,acum un dobitoc cu un alt site,concurenta, imi face o reclamatie la ucoz precum ca acel mesaj este protejat prin drepturi de autor,cica el este autorul dar de fapt nu este el.

Dupa reclamatie, UCOZ imi blocheaza intregul site fara vreo avertizare fara drept de aparare fara dovezi in doar 10 - 20 minute,am sters acea pagina care se presupune ca e protejata prin drepturi de autor iar acum astept de aseara sa mi se deschida site-ul,sunt foarte dezamagit de usurinta cu care blocheaza UCOZ site-uri muncite si mai ales care isi dadea cotizatie in fiecare luna.

Este nedrept si ati dat dovada de neprofesionalist,sunt foarte suparat,muncesti de ani de zile cu Ucoz iar din cel mai banal lucru il blocati.
DJAXL
Postări: 5
Reputație: 0
Mesaj # 2 | 12:06 PM
Mai omule copile barbate sau yce, sau ce esti ca nu stiu si nu vad in profil , tu nu ai observat ca in tara asta mica daca faci ceva si are "succesuri" ori ti se fura ori ti se baga pumnul in gura cu dreptul de copyright?Ce sugestie iti pot da eu ? Jos in dreptul fiecarui articol sa scrii sursa si atunci nici mama lu copyrightu nu are ce iti face (cred) .
yce
Postări: 155
Reputație: 2
Mesaj # 3 | 1:47 PM
E incredibil cum un individ poate raporta o pagina,iar cei de la ucoz sa inchida site-ul cu totul,fara informatiile corecte. Cine imi plateste toate pierderile care le suport in continuare atat financiare cat si de instabilizarea site-ului,disconfortul creat miilor de utilizatori a acestui site,voi fi afectat cu siguranta si in pozitia din google,deoarece cei de le ucoz imi tin site-ul de aproape 20 de ora inchis,fara nici un raspsuns mesajelor trimise,bataie de joc.
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 4 | 2:03 PM
yce, trimite-mi te rog adresa website-ului tău pe privat pentru a investiga situația amănunțit. După ce îmi trimiți adresa, în maxim 24 de ore vei primi răspuns și soluționare.
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
yce
Postări: 155
Reputație: 2
Mesaj # 5 | 5:57 PM
Multumesc Raver, website-ul a fost reactivat în urma eliminării materialelor care au fost obiectul unei cereri de drepturi de autor într-un timp scurt
ciboalm
Postări: 1
Reputație: 0
Mesaj # 6 | 2:14 PM
*****************
Material modificat de Felicia - Luni, 26/02/2018, 3:37 PM
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 7 | 3:40 PM
ciboalm, dacă întâmpini dificultăți în utilizarea platformei noastre, te-aș ruga să le exprimi într-un ton civilizat, din respect pentru persoanele care citesc textul. În momentul de față ți-am șters întregul mesaj, deoarece nu reprezenta decât un șir de insulte. Dacă ai nevoie de sprijin, te rog să descrii situația cu care te confrunți, lăsând jignirile la o parte. Mulțumesc!
Good things come to those who wait!
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Chestiuni generale » Ucoz,abuz de putere.
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: