Mesaj # 1 | 2:33 PM
Notă: Posibilitatea de a seta meta tag-uri Title, Description și Keywords unice sunt disponibile doar în versiunea PRO a modulului SEO.

Opțiunea poate fi activată prin intermediul Panoului de Control -> Modul SEO -> Setări Premium -> Title, Description, Keywords..


1. Pentru a stabili meta tag-uri Title, Description, Keywords pentru o secțiune (opțiune disponibilă în toate modulele cu excepția Blog și Știrile site-ului) accesați Panoul de Control, selectați modulul dorit (în care doriți să creați secțiunea), dați click pe Administrarea categoriilor și apoi pe butonul Adaugă secțiune din colțul stânga sus. După aceasta, mergeți la Pasul 3.



2. Pentru a stabili meta tag-urile Title, Description, Keywords pentru o categorie (opțiune disponibilă pentru toate modulele), accesați Panoul de Control, selectați modulul dorit (în care doriți să creați categoria), click pe Administrarea categoriilor și apoi pe butonul Adaugă secțiune din colțul dreapta sus. După aceasta, mergeți la Pasul 3.



3. În momentul în care creați o categorie/secțiune, puteți vedea opțiunea Setări SEO: Titlu, Descriere, Cuvinte cheie unice. Dați click pe aceasta și veți putea vedea un set meta tag-uri pentru categorie/secțiune.



Astfel, aveți posibilitatea de a stabili meta tag-uri unice pentru o categorie sau o secțiune. Totuși, pentru ca meta tag-urile introduse să fie afișate în cadrul postării, trebuie să realizați modificări în cadrul șabloanelor website-ului. Mai jos aveți ghiduri pentru fiecare modul în parte.
















Atașamente: 9840233.png (9.4 Kb) · 9676513.png (4.6 Kb) · 0128649.png (23.9 Kb)

Good things come to those who wait!