• Pagina 1 din 1
  • 1
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Alte funcții » Profit de pe urma site-urilor.
Profit de pe urma site-urilor.
Crazyness
Postări: 331
Reputație: 6
Mesaj # 1 | 6:46 PM
Astazi mi-a venit ideea sa postez pe forum aceasta tema de discutie. Majoritatea cred ca v-ati plictisit sa munciti zi de zi la site si sa ajungi la concluzia ca : Ba, Muncesc degeaba !; Este cam adevarat am ajuns si eu de mult la aceasta concluzie .Insa informandu-ma pe diverse forum-uri si site-uri am aflat ca se poate scoate profit de pe urma efortului depus.Acum presupun ca vreti sa aflati cu totii.Pai sa incepem :

Primul pas il constituie constructia site-ului : Postarile de pe site trebuie sa fie cat mai unice . De exemplu daca x.com are postate pe site vreo 4 000 de filme , nu iti recomand sa incepi sa le postezi si tu pe aceleasi , dimpotriva ca sa intri repede in clasamente, top-uri sau mai stiu eu ce trebuie sa vi cu filme noi , aparute recent care nu se gasesc inca pe alte site-uri. Acum sa nu ma acuzati de piraterie sau mai stiu eu ce dar acest exemplu mi-a venit in minte :))

Al 2-lea pas il contituie aspectul site-ului : Site-ul trebuie sa fie cat mai usor de utilizat cu informatii strict necesare despre materialele respective pe care le postezi.Trebuie sa fie usor de navigat pe el.

Al 3-lea pas si cel mai important : SEO (Search Engine Optimization) : Aici va recomand sa va documentati pe net sau sa descoperiti singuri secretele, cum am facut eu happy

Un secret vi-l dau eu : Folositi Meta Tag-uri ( in special pe pagina principala si pe pagina cu textul integral si comentariile sale ) !!! Nu va puteti imagina cat de mult va ajuta cu site-ul !

Al 4-lea pas : Reclame pe site ! Sunt sute de site-uri cu furnizori de reclame pe internet ! Problema aici apare si de aceea m-am hotarat sa creez acest topic : Nu platesc toti !!! Insa, sunt multi si care platesc : Google Adsense , profitshare.ro (eu cu acestea 2 am avut tangente)

Astept si parerile voastre despre acest topic si in special despre astfel de site-uri (care furnizeaza reclame ) despre care stiti sigur (sau ati auzit prietenii) ca platesc biggrin


CreareWebsite
Postări: 910
Reputație: 4
Mesaj # 2 | 0:54 AM
Bune sfaturi smile
Crazyness
Postări: 331
Reputație: 6
Mesaj # 3 | 8:59 PM
CreareWebsite, ma bucur ca te ajuta !

Si inca un site care furnizeaza reclame : plugrush.com (Problema este ca sunt bannere legate de pornografie si nu multi doresc sa posteze asa ceva pe site )


Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Alte funcții » Profit de pe urma site-urilor.
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: