Mesaj # 1 | 8:35 PM
După cum ați observat, în ultimele 6 luni ale lui 2014, sistemul a primit o serie consistentă de actualizări și noi funcții, pe care le vom trece în revistă mai jos, sub formă de rezumat:

1. În cadrul actualizării a 6-a din sistem, a fost lansată posibilitatea de a încărca imagini cu Filigran (Watermark) pentru utilizatorii Premium. Această opțiune este deosebit de utilă pentru protecția drepturilor de autor în cadrul creațiilor proprii, cum ar fi mockup-uri de design sau fotografii diverse.

2. Echipa a continuat dezvoltarea modulului Forum, iar la sfârșitul primăverii a fost lansată actualizarea a 7-a și posibilitatea de a crea subforum-uri

3. Vara a început în aceeași notă consistentă de inovații cu lansarea comentariilor sociale și a posibilității avansate de control al spam-ului. Mai multe detalii despre cum pot fi utilizate aceste noi opțiuni pot fi găsite în actualizarea a 8-a.

4. Pentru că Spam-ul este un aspect sensibil în lumea web-ului și, mai ales, în cea a platformelor de tip website builder, actualizarea a 9-a se concentrează exclusiv pe eliminarea și controlul acestuia în cadrul sistemului. Mai multe detalii despre aceasta se găsesc aici.

5. Este deosebit de important pentru bloggeri, ziariști și alți formatori de opinie să poată programa ora și data la care sunt publicate materialele pe website-uri. Astfel, programarea postărilor în funcție de oră este inovația centrală din cadrul actualizării cu numărul 10.

6. În cadrul celei de-a 11 actualizări, comentariile sociale lansate dar și Magazinul Online au primit actualizări importante iar o serie de bug-uri au fost eliminate.

7. Pentru că actualizarea 12 nu este disponibilă momentan pentru utilizatorii care nu vorbesc limba rusă, vă vom prezenta actualizarea "cu noroc" a anului 2014, respectiv cea cu numărul 13. În cadrul acesteia, a fost actualizată înregistrarea prin rețelele sociale și personalizarea câmpurilor.

După cum puteţi vedea, anul acesta este unul foarte productiv. Dar nu vă îngrijoraţi! Seria actualizărilor nu a luat sfârşit şi în curând vor fi accesibile noi funcţii care vor fi de ajutor în crearea website-ului. Urmăriţi ştirile pentru a fi la curent cu toate noutăţile!

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.