Mesaj # 1 | 2:11 PM

În mai puțin de o săptămână, am reușit să publicăm trei seturi de actualizări majore diferite care contribuie în mod major la dezvoltarea platformei uCoz, după cum urmează:

1. Noutatea din cadrul actualizării cu numărul trei o constituie upgrade-ul editorului vizual pentru intrări (WYSIWYG) - sau, în traducere - "what you see is what you get - ceea ce vezi este ceea ce obții". Vedeți cum arăta acesta înainte, ce rezultate se obțineau și cum arată acum, chiar aici (click).

2. Actualizarea cu numărul patru vine vine cu o schimbare vizuală importantă și anume actualizarea design-urilor paginilor standard, afișate la apariția unor erori cum ar fi 404, 502, 401 precum și la paginile de dezactivare, blocare, cu acces interzis, module inactive etc. Iată aici (click) cum arată noile design-uri care, credem noi, sunt mult mai prietenoase și, în plus, vin și cu funcții suplimentare.

3. A cincea actualizare a anului vizează în special Modulul Magazin Online dar și Albume Foto, mai ales în contextul creșterii susținute a comerțului online în lume dar și în România. O listă punctuală cu actualizările aduse modulelor amintite dar și a altor actualizări efectuate, puteți găsi aici (click).

Vă mulțumim și vă invităm să ne urmăriți în continuare, pentru că vor urma alte noutăți în curând!
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.