• Pagina 1 din 1
  • 1
Comunitatea uCoz » Informaţii generale » Actualizări ale sistemului uCoz » Programul Afiliat uCoz (Descrierea temei de discuție)
Programul Afiliat uCoz
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 1 | 2:38 PM
Am reluat lucrul cu Programul de Afiliere uCoz! Acum, puteţi câștiga cu uCoz!

Cum funcţionează Programul de Afiliere


Cel mai important lucru este că aveţi numai de câştigat, dacă atrageţi noi utilizatori în cadrul sistemului uCoz. Fiecare utilizator adus de dvs, va deveni referinţa (referral) dvs, după ce acesta şi-a creat un website.

Dacă referinţa dvs creează un website gratuit (nu plăteşte pentru caracteristicile adiţionale) iar website-ul său este aprobat ca fiind activ de către sistem, atunci veţi primi câte $0.5 per referinţă.
Dacă referinţa dvs creează un website şi achiziţionează orice pachet de servicii, atunci veţi primi 20% din plăţile sale.

Termeni pentru Depuneri:

  • Toate tipurile de recompense au o perioadă de "verificare" ce poate dura de la câteva săptămâni până la câteva luni;
  • În timpul perioadei de verificare, suma totală a recompenselor este afişată în tab-ul "General", în coloana "Potenţial";
  • După ce perioada de verificare este finalizată cu succes, suma este mutată în coloana "Depuneri în aşteptare";
  • Un partener retrage sumele singur, atunci când consideră că e necesar, dând click pe butonul potrivit, ce apare, în cazul în care suma totală a recompenselor are o valoare mai mare ca zero;
  • După ce suma a fost depusă, partenerul poate solicita primirea fondurilor prin intermediul PayPal sau Webmoney, ori să adauge fondurile instant în contul unuia din website-urile sale.


Notiţe despre tipurile de recompense:

* activitatea unui website este determinată de către sistem, în mod automat, având la bază o analiză pe termen lung asupra traficului website-ului; doar un procent mic al website-urilor primesc statutul "activ", de obicei durează între 3-6 luni după crearea acestora şi promovare intenţionată.
** procentul din sumă, plătit pentru servicii.


Administrarea Programului Afiliat


Puteţi lucra cu programul prin intermediul Webtop-ului dvs. Autentificaţi-vă, iar apoi accesaţi U -> Website-uri -> Program Afiliat



Dacă aţi mai participat înainte la programul uCoz Money, puteţi să vă autentificaţi în Webtop-ul dvs cu adresa de e-mail aferentă contul dvs uCoz Money, pentru a primi suma acumulată din recompense.
Şi chiar dacă nu aţi participat intenţionat dar oamenii s-au înregistrat prin intermediul website-urilor dvs, aceştia au devenit, automat, referinţele dvs şi aţi putut câştiga chiar fără să fi observat acest lucru.
Dacă toate website-urile dvs aparţin aceluiaşi Webtop, veţi putea vedea statisticile totale pentru toate website-urile.
Dacă website-urile dvs aparţin de Webtop-uri diferite, va trebui să vă autentificaţi pe fiecare Webtop în parte, separat, pentru a lucra cu Programul. În fiecare Webtop veţi primi un link de referinţă separat.

Puteţi găsi un link de referinţă pentru a atrage vizitatori, în cadrul tab-ului "General" tab. De asemenea, acolo veţi putea vedea statisticile profitului dvs şi să solicitaţi efectuarea unei plăţi:



Website-urile referinţelor




Al doilea tab conţine o listă a referinţelor dvs (website-uri ale căror proprietari s-au înregistrat prin intermediul link-ului dvs de referinţă sau prin intermediul website-ului dvs), data înregistrării, serviciul de înregistrare (la acest moment doar uCoz este disponibil) şi profitul pentru acele website-uri, dacă e cazul.
Există o imagine cu un plic în dreptul fiecărui website din cadrul listei. Dacă daţi click pe acesta – vă veţi putea contacta referinţa, ceea ce v-ar putea util. În lista de referinţe apar website-uri scrise cu negru şi în dreptul cărora nu apare plicul:



Asta înseamnă că website-ul a fost şters ori de către proprietarul sau ori, în mod automat, de către sistem.

Puteţi filtra website-urile în funcţie de activitatea/inactivitatea acestora.
Pentru a avea câştiguri mai mari şi pentru ca website-urile să nu fie abandonate de către creatorii lor, le puteţi oferi ajutor, referinţelor dvs. Poate, cu sprijinul dvs, un website va fi dezvoltat şi poate va începe să achiziţioneze servicii cu plată.


Plăţile


În tab-ul "General" puteţi depune o sumă (cu verde) sau să solicitaţi o plată prin:

PayPal
Website-ul dvs
Webmoney




Transferul fondurilor în contul website-ului este convenabil dacă achiziţionaţi servicii sau pachete cu plată. Dacă aveţi mai multe website-uri în cadrul aceluiaşi Webtop, puteţi transfera fondurile pe oricare dintre ele. Nu se percepe nici o taxă pentru transfer.
Tab-ul "Istoricul plăţilor" conţine informaţii cu privire la toate plăţile solicitate şi statutul acestora.
Notă: Puteţi solicita o plată indiferent de sumă, oricând doriţi dvs.



UPDATE:

Puteți utiliza Bannere-le de aici, pe website-urile voastre, la alegere. Dimensiunile disponibile sunt: 300x250, 336x280, 160x600, 120x600, 200x400, adică formatele care generează, în medie, CTR-uri mai mari.

Tot ceea ce trebuie să faceți este să copiați codul respectiv în zona unde veți utiliza banner-ul. După ce ați copiat codul, trebuie să înlocuiți șirul "00000000" cu numărul uID pe care îl aveți fiecare. Chiar dacă nu aveți website-uri create în sistemul uCoz, trebuie să vă înregistrați în uID pentru a primi un număr unic.

Exemplu:

Vom utiliza banner-ul de 336x280px. Astfel, codul pe care îl vom utiliza, în combinație cu uID-ul propriu va genera:



Așadar, vă invităm pe website-ul uCoz unde veți putea găsi bannerele care se potrivesc cu design-ul website-urilor voastre și vă dorim spor la conversii!


Good things come to those who wait!
annuka
Postări: 18
Reputație: -1
Mesaj # 2 | 2:58 AM
Cum pot castiga bani cu site-ul meu in functie de vizualizari/trafic?
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 3 | 6:33 PM
annuka, sistemul de afiliere uCoz este de tipul CPA (cost per action), iar detaliile referitoare la utilizarea acestuia se găsesc mai sus. Dacă te referi în general, atunci ai mai multe posibilități prin care poți monetiza traficul din România.

Astfel, aici, cele mai populare metode sunt Google Adsense, Etarget, Bursa de reclama (toate plătesc per click - CPC).

Alte sistem de tip CPA (afiliere) sunt: 2parale (cea mai mare rețea de afiliere din România), Emag profit share sau Zumzi Afiliere.

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
Danny
Postări: 670
Reputație: 31
Mesaj # 4 | 0:17 AM
Recomand tuturor sa isi verifice programul de afiliere de pe Webtop...e posibil ca cineva sa mai gaseasca surprize gen (vedeti imaginea)

chiar nu ma asteptam smile
nu am promovat si nici recomandat link-ul meu de referal nimanui inca smile si totusi surpriza biggrin
Atașamente: 1340332.jpg (46.0 Kb)
Flavi
Postări: 258
Reputație: 14
Mesaj # 5 | 6:53 PM
Danny, biggrin bravo frate ! la mine insa e zero biggrin
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 6 | 1:51 AM
Danny, felicitări, așa surprize tot să fie!

Flavi trebuie ceva răbdare și poate, mai mult implicare. În general, afilierea doar așa dă rezultate pe termen lung.

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
CreareWebsite
Postări: 910
Reputație: 4
Mesaj # 7 | 6:18 PM
Felicia, ar fi fost frumos sa se castige si de pe urma vizitelor unice biggrin
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 8 | 8:21 PM
CreareWebsite, atunci nu mai este afiliere ci câștig la CPM (vizualizări) care se plătește chiar dacă utilizatorul nu dă click. Care se folosește din ce în ce mai puțin pentru că nu prea este sincon cu eficiența.
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
Comunitatea uCoz » Informaţii generale » Actualizări ale sistemului uCoz » Programul Afiliat uCoz (Descrierea temei de discuție)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: