Comunitatea uCoz » Concursuri » Alte Concursuri » Concurs - Cel mai bun Website uCoz! (Perioada de desfășurare a concursului | 10 - 22 Aprilie 2012)
Concurs - Cel mai bun Website uCoz!
yonutz
Postări: 417
Reputație: 7
Mesaj # 91 | 9:23 PM
yce, ai si tu dreptatea ta wink
djdorin
Postări: 173
Reputație: 3
Mesaj # 92 | 9:39 PM
Download Free Jocuri Muzica Filme Jocuri http://lkclan.ucoz.net
SkipY
Postări: 495
Reputație: 24
Mesaj # 93 | 9:52 PM
djdorin, prima etapa s-a incheiat, adica aceea de selectie a site-urilor.
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 94 | 10:28 PM
Bună tuturor și felicitări din nou celor care s-au înscris la concurs. Site-urile alese de către echipa uCoz, trebuiau să se încadreze într-un anumit set de criterii, după cum poate fi văzut aici http://forum.ucoz.ro/forum/28-1055-1. Citiți vă rugăm cu atenție criteriile de selecție (tipul site-urilor) și veți vedea de ce marea majoritate a celor participante nu s-a încadrat.
În al doilea rând, dorim să încurajăm noile proiecte cu potențial, de aceea selecția s-a făcut în special pe criterii de aspect și conținut, mai puțin vechime și număr de vizitatori. Toți cei care au site-uri vechi în sistem au deja numere consistente de vizitatori, de aceea este bine să îi ajutăm și pe cei cu proiecte la început de drum. Majoritatea aveți proiecte bune, doar că majoritatea nu s-au integrat profilului căutat în cadrul concursului. Nu înseamnă că site-urile selectate sunt cele mai bune din țară, în acest moment. Cel mai bun website va fi întotdeauna cel care generează cel mai mare număr de vizitatori și veniturile aferente. uCoz vă va fi întotdeauna la dispoziție și vă va susține în demersurile pe care le aveți, de aceea, vă rugăm să votați site-urile alese. Multe site-uri de un nivel ridicat calitativ nu au participat, astfel încât locul lor a fost luat de altele, care nu s-au potrivit cerințelor. Referitor la proiectul în Engleză dezvoltat de un utilizator din România, am decis să îl acceptăm, deoarece este unul înalt calitativ și care poate fi privit ca un model interesant pentru mulți dintre actualii și viitorii utilizatori uCoz. Concentrați-vă pe site-urile create și încercați să dezvoltați proiecte cât mai interesante, cu un conținut cât mai original și atractiv. Mult succes în continuare!

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
yce
Postări: 155
Reputație: 2
Mesaj # 95 | 11:30 PM
Quote (Raver)
În al doilea rând, dorim să încurajăm noile proiecte cu potențial, de aceea selecția s-a făcut în special pe criterii de aspect și conținut, mai puțin vechime și număr de vizitatori. Toți cei care au site-uri vechi în sistem au deja numere consistente de vizitatori, de aceea este bine să îi ajutăm și pe cei cu proiecte la început de drum.


Va bateti joc incontinui !
legislatiecfr.eu a fost inscris in 11-Feb-2011
moldinit.com a fost inscris in 26.09.2008
fifastars.net a fost inscris in 30.04.2008
proiectemobila.ucoz.com a fost inscris in4/2011

Iar site-ul meu www.TvOnlineGratis.Ucoz.Ro a fost inscris in 16.11.2011

Acum am rugamintea sa mai reformulati odata ! CE DORITI SA INCURAJATI ?
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 96 | 0:32 AM
yce, îmi pare rău că nu m-am făcut înțeles.

Noi am încurajat proiectele cu:

1. un grad de conținut interesant și relevant pentru o anumită industrie sau audiență - moldinit.com (comunitate online), legislatiecfr.eu (juridic pe industria feroviară), fifastars.net (clan gameri)
2. vechime de maxim 1 an si nișa interesantă de creștere - proiectemobila.ucoz.com (industria lemnului), jocuri.ucoz.ro (blog despre jocuri)
3. cu o audiență largă și subiect inovator (am făcut o excepție pentru limba utilizată, datorită calității proiectului) - thefree3dmodels.com (bază de date cu modele 3d)

Pentru acest concurs NU am inclus proiectele care gravitează în jurul: cinema online, televiziune digitală, muzică, programe. Dacă te uiți, toate proiectele selectate au un conținut relevant, conform cerințelor formulate anterior pentru participare. Mulțumesc

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
Danny
Postări: 670
Reputație: 31
Mesaj # 97 | 0:32 AM
yce, nu inteleg pentru ce faci atat tam tam!
Quote
de aceea selecția s-a făcut în special pe criterii de aspect și conținut

Ti se pare ca ai indeplinit macar una din cele doua cerinte?
Aspect - Nu iti apartine, nici macar nu ai incercat sa il adaptezi putin.
Continut - Nu iti apartine,ceea ce ai tu pe site e protejat de drepturile de autor si apartine numeroaselor trust'uri(ex:HBO,ProTv,KanalD etc.)
In concluzie:
Nu mai incerca sa dai vina in stanga si in dreapta, cand defapt tu esti singurul vinovat ca nu ai fost selectat/acceptat in faza a doua a acestui concurs.
Genul acesta de concursuri zic eu ca o sa ne incurajeze sa dezvoltam website-uri din ce in ce mai originale si fiabile folosind tehnologia uCoz.
Fie ca cel mai bun sa castige!
Regards!
yce
Postări: 155
Reputație: 2
Mesaj # 98 | 0:40 AM
Quote (Danny)
Aspect - Nu iti apartine, nici macar nu ai incercat sa il adaptezi putin.
Continut - Nu iti apartine,ceea ce ai tu pe site e protejat de drepturile de autor si apartine numeroaselor trust'uri(ex:HBO,ProTv,KanalD etc.)
In concluzie:


Auzi jocuri.ucoz.ro iti pare original ?

Quote (Raver)
1. un grad de conținut interesant și relevant pentru o anumită industrie sau audiență - moldinit.com, legislatiecfr.eu, fifastars.net
2. vechime de maxim 1 an si nișa interesantă de creștere - proiectemobila.ucoz.com, jocuri.ucoz.ro
3. cu o audiență largă și subiect inovator (am făcut o excepție pentru limba utilziată, datorită calității proiectului) - thefree3dmodels.com


Ok atunci, va urez 1 milion de site-uri de acest gen sa vad cu ce mai platiti premiile wink
Danny
Postări: 670
Reputație: 31
Mesaj # 99 | 0:54 AM
yce, nu eu aleg si nici nu critic.
Sa iti relatez un mic exemplu aici:
Uite eu , am luat un design standard din lista de sabloane si l-am editat in cea mai mare parte http://cinemagia.ucoz.ro/.M-am inregistrat prima data cu el,dupa care am citit regulamentul si mi-am dat seama ca o sa fiu acceptat deoarece majoritatea continutului este preluat de pe cinemagia.ro.
Si nu imi spune ca nu arata mai bine ca cele expuse de tine,ideea e ca selectia nu sa facut strict design/continut.Ti sa explicat ca a contat mult nisa aleasa de cei selecta-ti mai departe,au indraznit pe nise mai putin populare si vreau sa ii felicit cu ocazia asta,e drept ca popularitatea unora lasa de dorit dar nu uita o mare zicala a lui William Pitt
Quote
There is something behind the throne greater than the King himself.
si cu asta inchei.
SkipY
Postări: 495
Reputație: 24
Mesaj # 100 | 0:56 AM
yce, cu site-uri de genu ( si nu ma refer la al meu ) la cele care au intrat in etapa a 2-a, cu ele va avea uCoz de castigat in viitor ! Nu in prezent ! Si pana la urma ce atata cearta, nu mai puteti schimba nimic. Oricum vei continua sa iti sustii ideaa ca site-ul tau era mai bun ca altele si pe langa sa spui ca nu site-ul tau dar altul care era in concurs, pentru ca asta ai facut in fiecare post. Nu ai indeplinit ceea ce se cerea pentru a intra in etapa a 2-a nu sunt administratorii de vina ca nu au facut criteriul de alegere dupa placul tau.
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 101 | 0:58 AM
yce, acceptăm și site-urile de tipul celor pe care le deții tu în sistemul nostru. Dar, repet, concursul acesta s-a adresat altor tipuri de proiecte online. Îți mulțumim pentru înțelegere și îți dorim cât mai mulți vizitatori pe site-urile tale!
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
MitzZa
Postări: 43
Reputație: 0
Mesaj # 102 | 3:19 PM
Ce rau imi pare ca nu am participat. Am vazut concursul prea tarziu.
Daca participam aveam 2 sisteme Logitech la fel biggrin
Material modificat de MitzZa - Miercuri, 18/04/2012, 3:19 PM
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 103 | 7:33 PM
MitzZa, va fi o dată viitoare. Poți să pui un link la site-ul tău aici, să vedem cu toții cum arată!
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
Chibo
Postări: 399
Reputație: 9
Mesaj # 104 | 8:30 PM
Quote (downloadmovie)
Chibo si Skipy Aveti cate un vot!

ooo mersi mersi smile tu intotdeauna aduci vedelie:)

Adăugat (18/04/2012, 6:54 PM)
---------------------------------------------
LuncaCernii, multumesc de apreciere:)

Adăugat (18/04/2012, 7:20 PM)
---------------------------------------------
parerile sunt pro si contra de fiecare data smile
ce vreau sa spun este (normal la urma urmei) ca fiecare dintre noi supraapreciaza situl personal, eu pe al meu voi pe al vostru s.a.m.d
Eu de cand sunt pe acest forum am vazut multe situri frumoase care sunt sau nu sunt in lista celor 6.
Sincer sa fiu eu (ma repet) nu mah asteptam sa ajung intre cei 6 pentru ca acest tip de situri (de mobilier) nu ca sunt date la o parte dar ....... sunt apreciate in general de cei care cauta mobila si nu de oricine.
Am observat ca insisti foarte mult yce pe faza ca siturile au 1 an, 1 an si ceva.
Stiu situri de 1 an de zile facute in ucoz care au vizitatori mai multi decat o sa ai tu in 3 si a caror design a fost modificat aproape in intregime fata de tema initiala.
A si ultima chestie, ti-as fi dorit sa ajungi tu sa strangi/primesti likeuri, sa vezi ce usor e.
Ca din toti tu esti cel mai revoltat ca ti-e rusine cu ucoz, ca au ales aceste situri, ca ai fost nedreptatit si asa mai departe, pe cand eu cred ca ai vazut "Concurs" te-ai inscris si regulile nu le-ai citit.
Dupa parerea mea cum zicea Raver parca, e bine ca au pus si situri gen legislatie, gen mobilier s.a.m.d pentru ca cei care pe viitor vreau sa isi faca un cont/respectiv un site sa stie despre diversitatea/posiblitatile serviciului oferit.
In general stau departe de aceasta pagina pentru ca sunt "mai saritor" cu vorba, cand se comenteaza tin sa spun cateodata total aiurea.

Adăugat (18/04/2012, 7:30 PM)
---------------------------------------------
eram curios si eu de site-ul lui MitzZa, smile


Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
MitzZa
Postări: 43
Reputație: 0
Mesaj # 105 | 9:05 PM
www.ringtonuri.ucoz.ro

Sper doar sa nu comenteze careva ca am pus sample-uri mp3.
1 bit audio player biggrin
Material modificat de MitzZa - Miercuri, 18/04/2012, 9:08 PM
Comunitatea uCoz » Concursuri » Alte Concursuri » Concurs - Cel mai bun Website uCoz! (Perioada de desfășurare a concursului | 10 - 22 Aprilie 2012)
Căutare: