Comunitatea uCoz » Concursuri » Alte Concursuri » Concurs - Cel mai bun Website uCoz! (Perioada de desfășurare a concursului | 10 - 22 Aprilie 2012)
Concurs - Cel mai bun Website uCoz!
myky
Postări: 14
Reputație: 0
Mesaj # 61 | 12:54 PM
parca era vorba de site-uri din romania, eu vad ca si din moldova , si legislatie cfr prea detot, numai intru pe forum
toate respectele pentru musatinu sper sa nu sa simta jignit
Material modificat de myky - Marţi, 17/04/2012, 12:56 PM
Chibo
Postări: 399
Reputație: 9
Mesaj # 62 | 12:56 PM
mai sincer eu stiu ca al meu e Ro smile restul nu mah bag nu ma uit in gradina concurentei:)
Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
myky
Postări: 14
Reputație: 0
Mesaj # 63 | 12:58 PM
pai cum sa bagi frate moldovit pai ce ma intereseaza pe mn stiri din moldova si diaspora moldovenilor, facatura, nu zic sa fi fost site-ul meu dar cu moldovit si cu legislatia cfr ma terminara
Material modificat de myky - Marţi, 17/04/2012, 1:02 PM
yce
Postări: 155
Reputație: 2
Mesaj # 64 | 1:13 PM
fifastars.net e singurul site din cele 6 ce merita sa intre in concurs,
restul sunt niste "proiecte" facute in bataie de joc, facute pentru concurs, iar toate cele 5 vor disparea pentru ca nu au activitate, site cu 5 vizitatori in 2 luni vi s-a parut voua ucoz un "mare proiect" smile

Eu inteleg ca vreti sa incurajati site-urile noi, dar nu va bateti joc de cele vechi wink
Chibo
Postări: 399
Reputație: 9
Mesaj # 65 | 1:15 PM
mai cum proiecte cand am situl de .....timp?:)))
Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
yce
Postări: 155
Reputație: 2
Mesaj # 66 | 1:58 PM
Macar schimbati denumirea din banner "Cel mai bun website Ucoz" , in ce privinta cel mai bun ? Ucoz va pricepeti ca webmasteri, dar ca promovare nota 4 .

Intra un vizitator sa vada cele mai bune site-uri ucoz din Romania, vede 6 website-uri din care 2 is din afara Romaniei , 1 e facut acum 4 zile, 2 se vor inchide pentru inactivitate au 5 Vizitatori unici in ultimele 2 luni ! Si cel mai bun website ucoz sa fie un site de mobila !?

Cum puteti promova asa ceva, curand o sa trebuiasca sa cumparam pachete sa ascundem toate siglele Ucoz pentru ca ne e frica sa nu fim criticati ca folosim ucoz ? Nu pot promova site-ul meu .Ucoz pe un forum deoarece incep toti sa rada ca folosesc Ucoz? De ce ? Pentru ca promovati cele mai josnice site-uri din Ucoz ?

Nu is revoltat neaparat ca nu s-a ales un site de al meu , dar sunt revoltat cum se promoveaza Ucoz !
Material modificat de yce - Marţi, 17/04/2012, 1:59 PM
Chibo
Postări: 399
Reputație: 9
Mesaj # 67 | 2:25 PM
Quote (yce)
Si cel mai bun website ucoz sa fie un site de mobila !?
yce, nu inteleg care e problema ? cine a zis ca un site trebuie sa fie neaparat de filme,muzica (am si eu unul) sau asa mai departe.
Daca te uiti putin la Design #808 de unde a pornit site-ul de mobila de il am si te uiti cum arata acu eu zic ca am depus ceva munca..... si daca in mobilier lucrez asta este de mobila e situ, ce mare scofala.
Initial am inscris situl sa fie inscris acolo, acum daca a fost ales..... incerc si eu sa adun voturi
Referitor la constructia lui sunt perfect constient ca nu e cel mai bun dar nici cel mai rau, sunt situri bune care arata impecabil (vezi Danny sau Coltul Vesel-astea le stiu eu cel putin) imi place si Fifastars.
In concluzie am fost ales, adun voturi cate pot (desi nu e asa usor cum pare la voi) si ce o fi o fi.

Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 68 | 3:10 PM
yce, deci site-ul www.mireasapentrufiulmeu.net e scris in Romana sau in turca? eu fiind din Basarabia, nu am dreptu sa fiu prezent pe acest forum?
In ce priveste concursul de tutoriale, el nu a fost apreciat de administratorii forumului uCoz RO ci de cei .com. da sunt moderator aici dar nu primesc salariu de la firma uCoz, eu sunt aici din propria initiativa.

myky, site-ul e scris in ROmana. Dupa cum am zis mai sus, sunt din Basarabia, pentru unii din voi e mai bine din moldova?
in ce priveste http://www.legislatiecfr.eu, e in Romana pentru Romania, care-i problema?

Baieti si fete, imi pare rau ca unile site-uriu nu au intrat in concurs, dar asta nu inseamna ca trebuie sa va aruncati peste ceilalti.

SkipY
Postări: 495
Reputație: 24
Mesaj # 69 | 3:15 PM
Nu va inteleg de ce tot va ceratati aici despre ce site-uri au fost alese, si mai ales, cand v-am vazut ca l-ati criticat pe Musatinu mi-a cazut cerul in cap ! CAND O SA MUNCITI VOI CAT A MUNCIT PEL PENTRU TUTORAILELE ALEA ATUNCI SA CRITICATI ! Voi v-ati uitat macar peste ce a facut el ? Si mi se pare normal ca a fost batalie la concursul acela mai mare intre moderatorii tutoror forumurilor ucoz ro,ru...etc..deoarece sunt moderatori pentru ca ii ajut pe cei care nu situ, deci au un plus de cunostinte pe care le-au pus in valoare ! Musatinu a fost deasupra tutoror si a rusilor chiar ! In legatura cu concursul acesta nu este vorba despre cate vizite are un site, este vorba de continut, despre cum este aranjat site-ul, cum arata, daca are vizite si are un continut ilegal care mai ii este rostul sa il incadrezi la cel mai bun site ? Normal ca site-urile ilegale sunt cele mai vizitate ca doar iti ofera gratis ce poti lua cu bani nu ?! Site-urile au fost verificate de catre mai multi administratori ai uCoz.ro inainte de a trece in etapa a 2-a, asa ca nu va mai plangeti, nu a fost doar unul care sa isi aleaga prietenii, cuonstiintele ! Credeti ca in spatele uCoz.ro sta doar un om ? Eu cred ca sta o echipa nu un om ! Asa ca mai ganditi-va un pic inainte de a comenta !
milanez
Postări: 3
Reputație: 0
Mesaj # 70 | 3:16 PM
Dupa ce criterii s-a făcut selecția ne puteți spune măcar?S-a dat cu zarul?
Am un site ucoz de 4 ani,am strâns 36 000 vizitatori,nu ma așteptam sa câștig ceva,dar când vad ce site-uri au fost alese... killed
Coolgames
Postări: 27
Reputație: 0
Mesaj # 71 | 3:21 PM
Unde se vad site-urile calificate????
[img] http://www.1mobile.com/cool-games-ringtone-350386.html[/img]
Chibo
Postări: 399
Reputație: 9
Mesaj # 72 | 3:22 PM
Ai un site de 4 ani si 2 mesaje pe forum .......... asta este fratilor romanu tot roman nai ce face:), se vede ca nu a citit nimeni ce zice SkipY, acolo. Va luati de Muşatinu, acu si dupaia veniti sa va ajute ca habar naveti sa face te mai miri ce......facerea de bine e intotdeauna....
Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
SkipY
Postări: 495
Reputație: 24
Mesaj # 73 | 3:30 PM
yce
Postări: 155
Reputație: 2
Mesaj # 74 | 3:33 PM
SkipY site-ul tau il fac in 20 minute cu tot cu continut (5 descrieri la 5 jocuri copiate)! Cum sa fie unul din cele mai bune site-uri ?

Un site bun trebuie sa dovedeasca ca este bun. Ca a rezistat o X perioada de timp, ca este placut de vizitatori si asta se demonstreaza prin vizite, ca este util la fel se demonstreaza prin vizite,ca e cu adevarat un proiect la care omul revine si a 2 a oara pe site, la care se minuneaza la cat de mult a avansat ucoz, si ca merita sa mi creez un site ucoz, nu imi bat joc caut o tema, copii 5 descrieri, castig 1 pachet premium pe un an de zile, Vin din Basarabia si scriu despre italieni, etc...

Mie unu imi e rusine cu Ucoz, mai ales cand sa se anunte castigatorul.
"Cel mai bun site Ucoz din romania este mobila la comanda." Creeaza si tu un sistem ucoz adauga poze cu mobila ta !
"Site-ul "Nu distrugeti linia ferata" Cel mai avansat proiect Ucoz" Si site-ul tau poate fi cel mai avansat site ucoz din romania "Nu distrugeti RATB-ul"
"Site-ul "Italienii din Basarabia" Cea mai inspirata idee Romaneasca.

Si tu iti poti crea propriul site Ucoz, Va fi greu sa ajungi la nivelul acester 3 site-uri cele mai performante de pe piata romaneasca. Dar totul e sa incerci.
Material modificat de yce - Marţi, 17/04/2012, 3:44 PM
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 75 | 3:39 PM
yce, Comunitatea rusa http://forum.ucoz.ru/ este pentru toti vorbitorii de limba rusa, din rusia, moldova, belarus, ucraina, georgia, kazakstan... ... .. . exact la fel este si comunitatea .Ro pentru vorbitorii de limba Romana, si din moldova si din uraina si chiar din ungaria, nu estyi tu acela care sa-i alungi.
Comunitatea uCoz » Concursuri » Alte Concursuri » Concurs - Cel mai bun Website uCoz! (Perioada de desfășurare a concursului | 10 - 22 Aprilie 2012)
Căutare: