• Pagina 1 din 1
  • 1
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Serviciile plătite » Referitor la domeniul ucoz.ro mai sunt 9 zile vedem ADEVARUL (Referitor la domeniul ucoz.ro mai sunt 9 zile vedem ADEVARUL)
Referitor la domeniul ucoz.ro mai sunt 9 zile vedem ADEVARUL
Mag-Total
Postări: 149
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 3:02 PM
Mai sunt 9 zile si o sa vedem ADEVARUL!
Conform informatiilor furnizate de admini pe acest subiect, in momentul in care "exista o neconcordanta in datele detinatorului domeniului ucoz. acesta se blocheaza pentru 90 zile dupa care domeniul devine valid pentru transfer/reinregistrare"
Intr-un cuvant, s-a dat de inteles ca intre compania ucoz si registrator a fost o terta persoana pe datele caruia a fost inregistrat domeniul ucoz.ro din diverse motive nu s-a mai putut prelungi valabilitatea acestuia. Cu toate ca, au fost purtate discutii intre companie si registrator pentru transfer/reinregistrare, acestia au aplicat legea si au blocat domeniul pentru 90 zile respectiv pana la 16.02.2019
Logic este ca dupa toate demersurile facute in acest interval de timp, dupa data de 16.02.2019 registratarul sa atribuie companiei ucoz domeniul ucoz.ro deoarece exista clar o legatura de cauzalitate si sa nu-l atribuie altuia.

Adăugat (18/02/2019, 11:10 AM)
---------------------------------------------
Astept/asteptam un raspuns oficial de la administratori daca s-a rezolvat cu domeniul ucoz.ro
In functie de raspuns sa stim ce avem de facut in legatura cu conturile noastre!

Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 2 | 11:11 AM
Îmi cer scuze, eram sigură că am răspuns și aici:

Domeniul ucoz.ro nu a fost recuperat. Asta înseamnă ca toate website-urile create în zona .ucoz.ro sunt complet nefuncționale - excepție o fac cele care au ataşate propriul domeniu (acestea putând fi accesate însă funcționalitatea este limitată). Actualmente, singura variantă pentru recuperarea site-urilor este transferul lor pe un subdomeniu nou.
În acest sens, trebuie creat un site nou, în cadrul aceluiaşi cont uID ca site-ul original, şi să ne transmiteți linkurile celor două (site-ul nou şi site-ul vechi) prin formularul de contact de pe http://www.ucoz.com/contact . Cererea trebuie să vină doar din partea proprietarului site-ului.

Good things come to those who wait!
CreareWebsite
Postări: 910
Reputație: 4
Mesaj # 3 | 0:59 AM
Felicia, o alta problema .... http://forum-ro.ucoz.net/forum/32-1934-1#26987

Mag-Total, buna observatie!

Material modificat de CreareWebsite - Luni, 04/03/2019, 1:00 AM
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Serviciile plătite » Referitor la domeniul ucoz.ro mai sunt 9 zile vedem ADEVARUL (Referitor la domeniul ucoz.ro mai sunt 9 zile vedem ADEVARUL)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: