• Pagina 1 din 1
  • 1
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Serviciile plătite » Servicii platite. Oferte si Discounturi
Servicii platite. Oferte si Discounturi
Mag-Total
Postări: 149
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 12:34 PM
Salut.
Detin in sitemul ucoz de cativa ani 2 magazine "A+B" unde beneficiez de un discount de 10% la plata pe 6-12 luni.
Tot in ucoz mai detin de ceva timp un cont/magazin "C" unde de demult nu am mai achizitionat un serviciu platit pentru modulul de magazin online. Azi, am avut placuta surpriza sa constat ca, daca platesc pe minim 3 luni primesc un discount de 45% ceea ce am si facut. Cum, in curand urmeaza sa-mi expire serviciile platite la magazinele "A+B" am considerat ca este momentul sa beneficiez de acest discount de 45% dar am avut urata surpriza sa constat ca nu este nimic schimbat in discounturi si ca beneficiez in continuare ca si pana acum de cei 10% pentru o plata de 6-12 luni.
Stiu ca scpul unei firme este sa faca profit si cat mai mare dar, consider ca este o lipsa de respect si foarte frustrant sa vezi ca tu, clientul lor cu vechime, serios, ce ai stat la ei in batatura si ai cotizat regulat esti tratat cu un discount de 10% iar clientul nou beneficiaza de discount de 45%
Intrebare: Daca, las sa expire cu 1 sau 2 zile serviciul platit la magazinele "A+B" ce sunt pe rolul platii, sa nu mai am acces pentru 1 sau 2 zile la panoul magazinului, in sitem, in sitemul de plati, in "ochii ucoz-ului" voi fi vazut ca si in cazul contului/magazin "C" sa beneficiez de discountul de 45%?

Va multumesc.
Material modificat de Mag-Total - Joi, 29/09/2016, 1:37 PM
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 2 | 4:07 PM
Mag-Total, începând de astăzi într-adevăr există anumite reduceri care se oferă utilizatorilor cu vechime în cadrul sistemului, și anume:
- pentru utilizatorii premium există oferta 5=2, în sensul că poți achiziționa pachetul dorit pentru 2 ani, însă perioada de valabilitate a acestuia va fi prelungită pe 5 ani
- pentru utilizatorii non-premium - până la 50% reducere la toate pachetele, pentru o perioadă minimă de 3 luni.
Detaliile cu privire la aceste oferte sunt deja prezente în cadrul blog-ului.

Good things come to those who wait!
Mag-Total
Postări: 149
Reputație: 0
Mesaj # 3 | 5:35 PM
Multumesc!
Material modificat de Mag-Total - Joi, 29/09/2016, 5:37 PM
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Serviciile plătite » Servicii platite. Oferte si Discounturi
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: