Mesaj # 1 | 9:18 PM
CUM SA CREEZ UN SITE IN UCOZ DACA AI DEJA ACOUNT UID




1. Conectati-va in Webtop (Web Desktop) la http://uid.me. Scrieti mail-ul de inregistrare si parola, marcati “Webtop”. Daca nu va amintiti parola , apsati pe “Reamintire parola”.


2. Daca este prima conectare a dvs. la Webtop, atunci va trebui să completati in Webtop spatiile pentru inregistrare: setati "Parola Webtop", "Intrebarea secreta" and "Raspuns" (trebuie sa-l retii , este important!), si introduceti parola uID curenta (parola pe care ati introdus-o în timpul inregistrarii). Apasati butonul "Salveaza".


3. Acum sunteti în Webtop-ul dumneavoastra. De aici aveti posibilitatea sa creati site-uri web - cat mai multe te poti descurca. Faceti click pe inoana "My websites".


4. Veti vedea o fereastra noua in care puteti incepe crearea propriului site-ul al dumneavoastra . Faceti click pe tab-ul "Site nou". Introduceti numele noului site al dvs. si selectati un domeniu. Cititi si de bifati Termenii uCoz de utilizare. Faceti clic pe "Continue".
13. Daca numele pe care l-ai ales nu este in uz, veti vedea urmatorul mesaj. Faceti clic pe "Control Panel site-ul" pentru conectarea la panoul de control (CP) din site-ul dvs. nou. In viitor veti putea sa va conectati la PC, fie de la Webtop -> Site-urile mele -> CP sau prin adresa _ http: / / your_website_url / admin. (*Nota: Parola pentru panoul de control este aceeasi parola ca si pentru Webtop. Daca doriti s-o schimbati puteti face acest lucru in CP -> Securitate)
14. In timpul primei conectari ar trebui sa se faca configuratii initiale al site-ului. Mai intai de toate introduceti un numele site-ul, selectati unul din modele disponibile si limbile pentru site-ul dumneavoastra.
15. Următorul pas - selectati modulele veti avea nevoie de ele. Veti putea instala / dezinstala modulele oricare si in orice moment.

16. Asta e tot. Acum va aflati în panoul de control al site-ul dvs. si puteti personaliza site-ul web cum va place. Site-ul in sine este disponibil pe internet pe adresa pe care ai ales-o.



TUTORIAL VIDEO DESPRE CUM SE FACE UN WEBSITE


Tutorial tradus de pe forum.ucoz.com