• Pagina 1 din 1
  • 1
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » uID şi WebTop » Conectare la site uCoz si la panoul de control ((Descrierea sistemului de conectare))
Conectare la site uCoz si la panoul de control
bogdannn96
Postări: 229
Reputație: 2
Mesaj # 1 | 5:14 PM

Cum sa va conectati la site-ul dumneavoastra uCoz si la panoul de control al acestuia

Ghid pentru incepatori care au inceput prima data sa faca site-uri folosind uCoz


Uneori poate exista o neintelegere a modului in care sa va conectati la site-ul dvs. La crearea primul site cu uCoz trebuie sa setati doua parole: parola uID su parola Webtop. Prima iti permite sa intri in site-ul tau , a doua la panoul de control.


Conectarea pe site


Trebuie sa te conectezi pe site-ul tau daca vrei sa adaugi sau sa elimini orice materiale, cum ar fi texte sau imagini. Sa aruncăm o privire asupra cum ar trebui sa se faca.

Dupa inregistrare veti obtine aresa de site-ul dvs. ca site-name.ucoz.com (aveti posibilitatea sa atasati de asemenea, orice nume de domeniu pe care doriti, cum ar fi site-ul dvs.--name.com). Exista un buton de conectare din site-ul web care va permite posibilitatea de conectare pe site.



Email-ul si parola ta uID trebuie completate in formular.


Conectarea in panoul de control


Trebuie sa ne conectam la Panoul de control al site-ului , daca doriti sa instalati sau sa eliminati orice module, cum ar fi Forumul , Blog-ul , Formularele prin mail , etc Daca doriti sa modificati sablonul site-ului trebuie sa va logati la panoul de control.

Pentru a va conecta la panoul de control mergeti la adresa numule-siteului-tau.ucoz.ro/admin si introduce-ti parola Webtop pe care ati setat-o in timpul inregistrarii.



Aceasta schema afiseaza sistemul de conectare de mai sus.



*Nota: Exista o modalitate mai simpla de conectare pe site-ul dvs. , apasand click dreapta pe mouse. Aveti posibilitatea sa utilizati ToolBar-ul uCoz .

Tutorial tradus de pe forum.ucoz.com

Heracleea
Postări: 7
Reputație: 0
Mesaj # 2 | 3:00 PM
Nu ma pot conecta la Panoul de control, dupa autentificare ma trimite in managerul de fisiere
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 3 | 3:17 PM
Heracleea, mesaju a fost transmis la suportu tehnic. asteptati
naisor
Postări: 14
Reputație: 0
Mesaj # 4 | 2:27 PM
Nu ma pot conecta la Panoul de control, dupa autentificare ramane blocat si nici bara constructor nu-mi apare pe site folsesc firefox i-am curatat cache si degeaba.siteul este http://scoalahartoape.ucoz.ro/ ASTEPT RASPUNS URGENT VA ROG DIN SUFLET

am incercat sa ma conectez si asa http://scoalahartoape.ucoz.ro/admin am pus parola corecta nu o recunoaste ,am dat recuperare am incercat din nou si degeaba.va rog ajutati-ma!!!!
Material modificat de naisor - Marţi, 17/02/2015, 5:12 PM
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 5 | 8:28 PM
naisor, ai încercat să utilizezi și un alt broswer? De exemplu Chrome? E bine să testezi pe mai multe browsere, pentru a ne asigura că nu acesta este sursa problemei.
În ceea ce privește autentificarea, într-adevăr, motivul pentru care nu ai reușit să te loghezi este că ai introdus parola în mod greșit. Din moment ce ai spus ca ai folosit formularul de reamintire, îți recomand să o copii direct din cadrul acestuia și să o inserezi în câmpul pentru parolă, pentru a te asigura că nu apare vreo greșeală la scriere (de exemplu majuscule în loc de text normal). De asemenea, ai grijă să selectezi doar parola, fără a include spații suplimentare, libere.

Good things come to those who wait!
naisor
Postări: 14
Reputație: 0
Mesaj # 6 | 10:06 AM
felicia, iti multumesc mult , am incercat explorer si tot asa se afisa, iar dupa ce mi-ai zis tu am descarcat chrome si merge.in panoul de control am facut cum ai zis si tot degeaba prin varianta asta nu pot intra http://scoalahartoape.ucoz.ro/admin ci intru in webtop deschid pagina si ma loghez ca admin si dupa aceea revin in webtop si dau click pe butonul cp. iti multumesc mult pt ajutor.
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 7 | 11:07 AM
naisor, site-ul a fost verificat însă nu s-au putut identificat probleme la formularul de autentificare. Ar mai fi varianta confundării celor două parole pe care le primești prin intermediul formularului de reamintire: pentru autentificarea prin intermediul http://scoalahartoape.ucoz.ro/admin trebuie să introduci Parola Webtop
Good things come to those who wait!
naisor
Postări: 14
Reputație: 0
Mesaj # 8 | 8:06 PM
Felicia,intr-adevar am pus parola de la webtop si merge.mii de multumiri pt ajutorul acordat.Toata stima!!!! biggrin

Adăugat (21/02/2015, 7:06 PM)
---------------------------------------------
nu stiu ce s-a întâmplat că acum iar mi-a dispărut iarasi constructorul a rămas doar indicatorul de spatiu pe disc nuapare in nici un browser am incercat si pe opera,mentionez că folosesc windows 7 sp 1 angry sad dry

Joe
Postări: 771
Reputație: 41
Mesaj # 9 | 8:47 PM
naisor, ai făcut o modificare prin care a dispărut partea barei de administrare şi partea de jos. Revocă ultima modificare.
naisor
Postări: 14
Reputație: 0
Mesaj # 10 | 3:49 PM
bigblog,da am anulat ce am pus intr-o sectiune si anume un translator site am intrat in cp si am sters codul iar totul a revenit la normal .multumesc mult!toate cele bune!!!! biggrin wink

Adăugat (22/02/2015, 2:49 PM)
---------------------------------------------
nu stiu de ce nu mai pot adăuga intrari la stirile siteului,introduc materialul si când dau adaugă nimic,imi dispare constructorul dupa ce ma atentific si imi apare dupa ce-i dau reincarcare fila iar când dau adugă intrare iar dispare constructorul.de la ce sa fie oare?astept răsuns urgent!
Material modificat de naisor - Duminică, 22/02/2015, 4:37 PM
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 11 | 0:18 AM
naisor, în momentul în care întâmpini o problemă, creează o nouă temă de discuție, astfel încât aceasta să fie vizibilă - dacă doar modifici un mesaj vechi, este posibil ca acesta să nu fie observat și tu să rămâi fără răspuns.
În ceea ce privește situația semnalată - în urma verificării site-ului, aceasta nu a putut fi confirmată, așa că te rog să ne specifici dacă mai este sau nu de actualitate.
Dacă da, te rog să specifici și în ce browsere a apărut.

Good things come to those who wait!
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » uID şi WebTop » Conectare la site uCoz si la panoul de control ((Descrierea sistemului de conectare))
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: