• Pagina 1 din 1
  • 1
Comunitatea uCoz » Altele » Instrumente şi Script-uri » schimbare de URL (schimbare de URL)
schimbare de URL
Radio_Criminal
Postări: 19
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 4:23 AM
Va salut,
M-am tot interesat pe aici pe site sa vad cum schimb url-ul site-lui www.radio-criminal.ucoz.net; am avut un radio si am schimbat numele radioului si vreau sa schimb si numele url/ sa schimb link-ul. Vreau doar sa schimb acel cuvant "criminal" in "accent".
Se poate schimba fara sa platesc ?
Am tot cautat pe aici informatia dar nu am inteles mai nimic si ce am gasit am vazut ca se plateste sa schimbi url/link.
Precizez ca nu am platit nimic la site pana acum, am folosit totul free.
kollyma
Postări: 42
Reputație: 0
Mesaj # 2 | 8:41 AM
Radio_Criminal, pune domeniu de ex radioaccent.com info etc 10 euro la an biggrin
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 3 | 12:37 PM
Radio_Criminal, poți, dar este mai complicat.

Astfel, trebuie să creezi un nou website cu această adresă pe care o dorești. În acelați timp, faci o copie de rezervă (Backup) la vechiul site. Apoi, încarci copia de rezervă pe noul website creat cu adresa dorită, după care ștergi website-ul actual pentru că două site-uri cu același conținut nu sunt permise în sistemul uCoz. Detalii despre realizarea copiei de rezervă ai la acest link iar despre restaurarea acesteia aici.

Altă variantă mai simplă este să-ți atașezi domeniul proriu la website, în mod gratuit, iar detalii despre cum se face acest lucru găsești aici.

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
Radio_Criminal
Postări: 19
Reputație: 0
Mesaj # 4 | 12:04 PM
sal. Nu vroiam decat sa schimb un nume in URL, credeam ca este posibil, dar asa sterg de tot website-ul ala, si fac altul! de la 0! trebuia sa existe si o varianta sa poti schimba simplu la url.. poate cand creezi site-ul gresesti ceva, ce faci, ramai cu greseala aia in url tot timpu?in fine... multumesc pentru ajutor, poate pe viitor va ganditi si la optiunea asta!
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 5 | 12:17 PM
Radio_Criminal, dacă urmezi corect instrucțiunile de mai sus, în maxim 24 de ore ai un nou site cu o altă adresă și același conținut ca la site-ul anterior, tot pe subdomeniu uCoz (asta dacă nu vrei să pui domeniul propriu). Atunci când alegem denumirea website-ului creat, este foarte important să ne gândim foarte bine la numele acestuia pentru că, de cele mai multe ori, cu acesta mergem luni sau poate ani înainte. Altfel, e aproape ca și cum ai avea un copil și după 6 luni de la naștere te gândești să-i schimbi numele biggrin
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
Krisstall
Postări: 1
Reputație: 0
Mesaj # 6 | 5:45 AM
Salut!Nu trebuie sa iti faci alt site ci doar sa intri in control panelul paginii( gen radiocriminal.ucoz.ro/panel sau cum ai tu pagina) si in bara de administrator (bara de sus) intrii in setari>setari standard si iti intra in setarile site-ului unde te duci in a doua optine(Adresa site-ului dvs(url)) si modifici de acolo url.ul dar sa nu modifici si ce este dupa nume gen ucoz.ro sa do.am. Si intr.o zi maxim se schimba.
Mie mi.a mers bafta si tie!
Joe
Postări: 771
Reputație: 41
Mesaj # 7 | 10:37 AM
Krisstall, această opţiune schimbă doar linkul de la codul $HOME_PAGE_LINK$.
Comunitatea uCoz » Altele » Instrumente şi Script-uri » schimbare de URL (schimbare de URL)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: