• Pagina 2 din 2
  • «
  • 1
  • 2
Comunitatea uCoz » Altele » Comunicarea dintre utilizatori » Intreabare catre Ucoz
Intreabare catre Ucoz
kukoolcrivat4444
Postări: 18
Reputație: 1
Mesaj # 16 | 7:54 PM
Daca am continut bun cu filme care nici nu se prea mai gasesc pe net asta nu va da dreptul sa imi ruinati siteul cu redirectionari...Asa sa intamplat si cu siteurile mari cu multi vizitatori din top 100 ucoz , de aceea acele siteuri sau dus la vale si admini nu sau mai ocupat de ele si din cauza asta aveti numai siteuri fara continut adica fara continuitate pentru ca toate siteurile care au vizitatori si continut bun bagati reclama fortata pe acele siteuri ca sa va iasa bani si pe noi sa ne obligati sa cumparam un pachet de baza...orice ati face cu siteul meu nu o sa ma obligati sa cumpar vreun pachet de la voi ca nu se merita , cand ma voi hotari sa cumpar vreun pachet de baza voi cumpara dupa alte honstinguri care au cel putin o baza de date cu continutul adaugat si il voi putea transfera pe ce hosting voi dori...ati vrut doar sa fortati sa cumparam un pachet de baza dar va-ti ales cu siteuri parasite...succes in continuare ...

Adăugat (17/08/2017, 7:54 PM)
---------------------------------------------
Inca astept un raspuns destept ce sa intamplat in aceea dimineata cand am postat videoclipul...se pare ca ori nu stiti despre aceasta problema , ori nu va intereseaza atat timp cat nu aveti mai multe reclamati ...


Filme clasice Full HD...http://filmshare.ucoz.ro
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 17 | 10:30 PM
kukoolcrivat4444, îmi cer scuze că nu am răspuns mai devreme. Dacă vrei un "răspuns deștept", nu-l vei primi. Eu îți pot oferi doar informațiile pe care le dețin și anume: datorită reclamațiilor primite cu câteva luni în urmă pe partea de redirecționare automată în versiunea mobilă, contractul cu acel advertiser a fost reziliat (la asta m-am referit când am menționat că acea colaborare a fost încheiată - acum îmi dau seama că poate s-a înțeles greșit modul meu de exprimare). Așa cum am rugat și atunci, în cazul în care sesizați probleme, transmiteți un video, dar și informațiile referitoare la sistemul de operare, browser și furnizorul de telefonie mobilă și verificăm. Realist vorbind, toți tindem spre perfecțiune, dar nimeni nu a atins-o încă, deci există într-adevăr posibilitatea de a fi și scăpări.
Chiar dacă nu ți-am răspuns mai devreme, informațiile pe care le-ai oferit au fost deja transmise către departamentul abilitat și imediat ce am un răspuns cu privire la ce s-a întâmplat, voi anunța aici.
Decizia de a achiziționa un pachet de servicii sau de a investi în propriul website e în totalitate a ta, nu te forțează nimeni. În momentul în care te-ai înregistrat, ți-ai dat acordul în ceea ce privește Termenii de Utilizare ai sistemului, iar acolo este specificată clar partea de reclame - deci regulile au fost cunoscute din start.

CreareWebsite, scăderea care apare la numărul website-urilor este datorată site-urilor care sunt suspendate din lipsă de activitate. O parte sunt reactivate la cerere, altele sunt șterse definitiv - fluctuația este normal să existe.
În ceea ce privește website-ul, Google Search Console este sursa cea mai potrivită pentru a afla despre sancțiuni.
Reamintesc faptul că trend-urile online sunt în continuă schimbare, asta înseamnă și că standardele Google se modifică destul de frecvent.

Good things come to those who wait!
CreareWebsite
Postări: 910
Reputație: 4
Mesaj # 18 | 2:01 AM
Felicia, multumesc pentru raspuns.
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 19 | 2:30 PM
CreareWebsite, oricând ai întrebări, anunță-mă. Fac tot posibilul să fiu cât mai promptă în răspunsuri.

kukoolcrivat4444, poți, te rog, să verifici website-ul și să-mi spui dacă îți mai apare redirecționarea?

Good things come to those who wait!
kukoolcrivat4444
Postări: 18
Reputație: 1
Mesaj # 20 | 1:08 PM
Momentan nu mai exista redirectionarea...sa speram ca va ramane asa.
Filme clasice Full HD...http://filmshare.ucoz.ro
Comunitatea uCoz » Altele » Comunicarea dintre utilizatori » Intreabare catre Ucoz
  • Pagina 2 din 2
  • «
  • 1
  • 2
Căutare: