• Pagina 1 din 1
  • 1
Comunitatea uCoz » Altele » Promovarea site-urilor » Site de filme online (Aştept nişte păreri legate despre tema şi site)
Site de filme online
yonutz
Postări: 417
Reputație: 7
Mesaj # 1 | 4:19 PM
Bună ziua...

Am făcut un site de filme online acum ceva timp, o să mă reapuc de el în scurt timp, am postat acest topic pentru promovarea să, dar şi pentru nişte păreri..

<= La acest website aştept păreri...

Mulţumesc anticipat celor care vor răspunde, aş fii recunoscător dacă aţi şi argumenta puţin de ce credeţi că etc..

Joe
Postări: 771
Reputație: 41
Mesaj # 2 | 5:25 PM
yonutz, ceea ce nu-mi place:
  • Partea asta unde nu-i nimic (în header):

  • Dacă pui mausul pe oricare imagine, se întâmplă asta:

  • Albastrul ăsta închis pe fundal negru îmi scoate ochii:
Remus
Postări: 286
Reputație: 5
Mesaj # 3 | 7:05 PM
Nu-mi prea place logo-ul, nu sunt alese prea bine culorile si e putin cam simplu, adevarul este ca asa si trebuie sa fie mai simplu, dar ma astept la ceva mai wow.

Afiseaza filmele dupa: la fel, nu-mi prea place culoarea aleasa iar spatiul gol de dupa acel banner hmm.. ar trebui sa pui ceva acolo. Mi se pare ca ar arata putin mai bine transparent, iar acea imagine mica din stanga sa fie centrata, la fel si acel banner, poate ar arata mai bine la centru, sau poate nu, dar daca il pui in centru scoate acele :.

La fel cum a zis bigblog, nu-mi place aceasta combinatie de albastru inchis si negru.

Cand intri la un film, din nou prea mult negru... combinatia de negru cu text galben poate arata bine, dar pentru un text mai scurt nu pentru unul atat de lung, te oboseste sa il citesti si e scos prea in evidenta, imi scoate ochii, ar arata mai bine textul alb pe fundal negru, varianta clasica.

Nu-mi prea place nici acel tabel din footer, e putin cam.. prea simplu, si nu e deloc ceva care sa atraga.

Eu mereu cand fac un site, cel mai mult ma concentrez pe logo, ceva care sa fie simplu dar frumos.

Incearca sa nu mai folosesti atatea culori, foloseste doar cateva mai vii mai frumoase, care sa se potriveasca cu design`ul.

yonutz
Postări: 417
Reputație: 7
Mesaj # 4 | 9:51 PM
Notat, site-ul e vechi.. are vechime nam mai stat să-l modific.. curând o să încep curăţenia şi vroiam nişte idei pe unde să umblu..

Plus ca sa cam deformat că aveam nişte aspecte ne salvate în manager fişiere şi am pierdut imaginile folosite.. şi sa deformat grav.. lam restaurat într-o oră şi lam lăsat aşa până mă apuc din nou de el.

Încă ceva:

Big blog => chestia unde nu se vede nimic - o văd decât spectatori, cei logaţi îl văd normal.

La chestia imaginea se întamplă la trecerea mouse-ului, este ceva setat care bate cap în cap cu altceva, seva modifica şi asta.

La albastru o să pun un orange.

Iar la Remus:

Acel spaţiu gol îl lăsasem pentru o reclamă, dar cum nu mai m-am ocupat a rămas liber..

Tabelul aveam de gând să-l şterg, dar aveam de modificat în baza de date a site-ului.. mult munca şi am zis lasă la final...

Material modificat de yonutz - Vineri, 15/08/2014, 10:05 PM
Comunitatea uCoz » Altele » Promovarea site-urilor » Site de filme online (Aştept nişte păreri legate despre tema şi site)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: