• Pagina 1 din 1
  • 1
Comunitatea uCoz » Altele » Promovarea site-urilor » Promovare cu ajutorul vostru...
Promovare cu ajutorul vostru...
bogdannn96
Postări: 229
Reputație: 2
Mesaj # 1 | 4:50 PM
Va rog sa-mi spuneti mie si celorlalti utilizatori uCoz niste medote / site-uri eficiente pentru promovarea , indexarea site-urilor in motoarele de cautare....
Eu stiu cateva dar sunt putine , orice sfat poate ajuta
Multumes anticipat biggrin

Devil
Postări: 1235
Reputație: 54
Mesaj # 2 | 5:45 PM
Am făcut acest thread pentru a arăta utilizatorilor câteva sfaturi utile pentru promovarea site-ul dumneavoastra. Cand vine vorba de promovarea site-ului, aveţi mereu nevoie să "gândească în afara caseta". Există multe modalităţi diferite pentru a face site-ul dvs. a deveni mai popular, fiecare metodă este simplă şi, sperăm, va ajuta site-ul dvs. câştiga mai mulţi utilizatori şi o listă mai mare in motoarele de cautare.

Urmatoarele sfaturi sunt, în nici o ordine anume. De asemenea, vă poate contribui, dacă este ceva am pierdut. Unele cuvinte sau fraze vor fi marcate "ca acest" pentru tine să recunoască părţi importante ale textului, încercaţi să vă amintiţi aceste.

1) conţinutul dvs. ar trebui să fie întotdeauna "continut de calitate", aceasta va construi loialitate cititor.
2) Trimiteti site-ul dvs. pentru a directoare site-ul mai multe, http://forum.ucoz.com/forum/23-3533-1
3) Creeaza un forum, utilizatorii place să îşi exprime opiniile şi de a fi creaturi sociale prin natura.
4) Verificaţi progresul pe site-ul dvs., # 1 analizor Statistica de Google este analitic, sau un alt unul bun este Monetarie.
5) Crearea unui web design frumos, care este "ochi de capturare" pentru utilizator.
6) bannere site-ul de schimb şi de legături cu alte site-uri, de exemplu, faceţi publicitate şi un alt site-ul ei reclama ta (asiguraţi-vă să utilizaţi linkurile de "_blank" ţintă, acest lucru va deschide alte website-uri într-o filă nouă, prin urmare, utilizatorul nu este părăsesc pagina dvs.).
7) Nu trimite doar site-ul dvs. în Google, alte motoare de cautare si directoare web sunt, de asemenea, foarte utile. "Trimite la toţi".
8) Nu pierdeţi timpul de plată site-uri să-şi prezinte site-ul dvs. la motoarele de căutare, de obicei, acest lucru va duce la domeniul dvs. fiind interzis de la motoarele de cautare anumite deoarece va recunoaşte depunerea ca spam. Aceasta nu ia prea mult timp să-şi prezinte site-ul dvs. la motoarele de căutare.
9) "Oferă utilizatorilor un motiv să se întoarcă". Ce este punctul intr-un site în cazul în care nu are nici un scop, sau chiar nimic pentru ca utilizatorii să facă? Nu există nici un punct!
10) În cazul în care site-ul dvs. oferă articole sau bloguri, încercaţi să împartă articole lungi în părţi pentru a face utilizatorul doreste sa se intoarca pentru mai mult.
11) Amintiţi-vă pentru a asculta cererile utilizatorilor dvs., reclamaţii, sugestii sau chiar comentarii. "Ghidul de clientul are întotdeauna dreptate". Un lucru bun să faci este să aibă o caracteristică sau Contactati-ne chiar un panou pe forum pentru acest scop.
12) Niciodată nu au muzica de fundal care incepe de sarcină. Dacă doriţi ca muzica de pe site-ul dvs., asiguraţi-vă că utilizatorul are opţiunea de a asculta-l, dacă doresc să. Este iritant pentru un utilizator, mai ales dacă aceasta este muzica pe care nu le plac sau care sunt deja incearca sa asculte muzica lor. În loc de oprire a muzicii pe site-ul dvs., ei vor în mod normal, pur şi simplu închideţi-l imediat.
"Social bookmarking" 13), conectaţi site-ul dvs. la diferite site-uri sociale, http://forum.ucoz.com/forum/23-11842-1
14) Când vă înregistraţi pe alte site-uri, încercaţi pentru a face publicitate site-ul dvs. în semnătura dumneavoastră. De asemenea, dacă există placi, fire, catalog site-ul prezentarea pe alte site-uri, asiguraţi-vă că a ta prezinte imediat. Încă o dată, 'submit la toate ".
15) Fii interactiv cu utilizatorii dumneavoastră, dacă cineva comentariile pe site-ul dvs., în comentariu înapoi şi să încerce să se hrănească comunitate în creştere.

Există sfaturi mult mai la îndemână mi-ar plăcea să împărtăşesc cu voi. Prin urmare, voi adăuga sugestii la fel de mult cum ma pot gandi in timpul viitor. De asemenea, vă rugăm să nu ezitaţi să sugereze sfaturi ta.

Este tradus cu google translated de pe Ucoz.com

SkipY
Postări: 495
Reputație: 24
Mesaj # 3 | 0:50 AM
http://enterclick.ro, si un sfat ar fi sa nu te inscrii la site-urile cu surf pentru ca nu prea mi se par vizite reale.Te bagi doar la cick exchange cu toate ca iti ia mai multe credite ai mai multe sanse ca un vizitator sa mai intre si a doua oara.
http://utilis.ro
http://top123.ro
http://xtrafic.ro

Ultimele 3 site-uri pot deranja utilizatorii/vizitatorii care sunt pe site-ul tau, dar aduc trafic.

Astea sunt cele mai bune metode dupa parerea mea.

Material modificat de SkipY - Luni, 01/08/2011, 0:51 AM
Whisper™
Postări: 112
Reputație: 1
Mesaj # 4 | 7:30 PM
Quote (SkipY)
http://enterclick.ro, si un sfat ar fi sa nu te inscrii la site-urile cu surf pentru ca nu prea mi se par vizite reale.Te bagi doar la cick exchange cu toate ca iti ia mai multe credite ai mai multe sanse ca un vizitator sa mai intre si a doua oara.
http://utilis.ro
http://top123.ro
http://xtrafic.ro

Ultimele 3 site-uri pot deranja utilizatorii/vizitatorii care sunt pe site-ul tau, dar aduc trafic.

Astea sunt cele mai bune metode dupa parerea mea.

Cele mai bune pentru copii de 10 ani care umbla doar dupa trafic virtual, cei ce vor sa faca trafic real si sa scoata si un banut din web-siteul lor eu nu recomand niciodata un astfel de sistem gen web-siteurile de mai sus.
@bogdannn96 o sa iti dau cateva sfaturi eficiente si usor de urmat in acelasi timp.
1. Adauga continut unic ( adica scris cu mana ta , google nu sufera website-uri care copie continutul de pe alte site-uri cu aceeasi nisa (adica profil)
2. Cauta site-uri cu aceeasi nisa (profil) dar tot cu continut unic pentru link exchange ( poti verifica daca au articole si continut unic cautand in google dupa un articol de la el din site , daca pe google rezulta alte n'mii de articole la acel titlu inseamna ca respectivul site e doar un fake iar pe tine te va afecta acest lucru) , facand schimb de link cu site-uri din aceeasi nisa cu a ta dar achorul la link tarebuie numit dupa fiecare cuvant cheie de la tine din sursa , astfel vei creste in paginile de cautare google la respectivele cuvinte cheie .
3. Site-uri de socializare , promovare multa pe fiecare (gen : Twitter , Facebook , Delicious , LinkedIn, StumbleUpon etc. )
4. Cauta sa comentezi la subiect nu sa faci spam pe bloguri cu Page rank mare dar care au dofollow .
5. Optimizarea site-ului cat de cat , pentru cei ce nu se pricep e suficient sa urmezi macar un tutorial gasit pe net. , restul o sa le invata'ti pe parcurs iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.
6. Multa rabdare! :P
Daca am omis ceva sau te intereseaza sa mai stii ceva pune o simpla intrebare iar eu o sa iti raspund cand am timp.
O zi buna si ma bucur ca uCoz sa decis sa ne faca si noua viata mai usoara oferindu-ne un forum numai si doar al romanilor.

Cinemagia Filme - Filme Online
Appearances can be deceiving.
Play!
gufisor
Postări: 3
Reputație: 0
Mesaj # 5 | 2:21 PM
Buna, nu stiu daca am intrat unde trebuie dar am construit si eu un site aici si am urmat calea de promovare din Panoul de control. Probabil am gresit ceva sau am accesat ceva ca de atunci , de cate ori ma loghez in site-ul meu ca administrator, la scurt timp, de pe adresa mea de mail cu care m-am inregistrat la site imi pleaca mail-uri cu un link de accesat la toate contactele din lista? Am luat vreun vierme ceva sau de la promovarea de acolo mi s-a inregistrat adresa de mail ? Cum pot scapa de acest lucru?
Devil
Postări: 1235
Reputație: 54
Mesaj # 6 | 10:29 PM
gufisor, o poza ca nu inteleg sad si decand iti apare eroarea asta?
gufisor
Postări: 3
Reputație: 0
Mesaj # 7 | 11:45 AM
Salutari....nu se intampla nimic cu site-ul...e OK, dar de cand m-am inregistrat la voi , prin septembrie 2011 , si am construit site-ul ( si mi-am dat adresa de mail la voi ), de cate ori ma loghez ca si administrator si fac modificari la site, am inceput sa trimit mail-uri la toate contactele din lista de yahoo . Si nu le trimit eu...si nici nu apar la mine in Send ca si trimise. Acum am schimbat adresa de mail cu care ma loghez la voi si am curatat calculatorul , am schimbat parola si la logarea in yahoo....si sper ca nu mai pleaca nimic de la mine...
Am facut intrebarea la voi , ptr ca dupa ce am construit site-ul am intrat sa-l promovez cu ajutorul vostru cum aveti in Panoul de control si cred ca de pe acolo am luat vreun virus.
Devil
Postări: 1235
Reputație: 54
Mesaj # 8 | 9:05 PM
gufisor, problema ce o ai tu nu este din vina Ucoz ,este ceva de la tine ,Ucoz nu are cum sa faca asta , ai facut tu ceva de se intampla wacko
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 9 | 10:38 PM
gufisor, ce imaginatie ai... uCoz e o companie cu respect nu au virusi in Contral panel...

Instaleaza un Antivirus.

gufisor
Postări: 3
Reputație: 0
Mesaj # 10 | 7:58 AM
Multumesc....nu am acuzat pe nimeni, am spus si mai sus , site-ul este OK, doar cand am intrat pe promovare si am intrat pe linkurile pe care m-au dus si am dat adresa site-ului ptr promovare...pe acolo mi s-a intamplat ceva.....am scanat calc cu Antimalware si am schimbat parola la mail si cred ca s-a rezolvat.
agresiv
Postări: 1
Reputație: 0
Mesaj # 11 | 4:17 PM
sunt incepator da dala habar nam nik ma poate ajuta cineva .:am facut seitul si vreau sal pun pe google bing oriunde sa am si eu vizitataori ceva vreau si eu sa vad ca da cineva clik la mine
Fac asta doar asa sa treaca timpul nu pentru bani sau altcva ajutatima va rog
Joe
Postări: 771
Reputație: 41
Mesaj # 12 | 8:53 PM
agresiv, fişierul robots.txt nu poate fi indexat în primele zile de la crearea site-ului, pentru a te putea concentra asupra conţinutului, ca atunci când site-ul va fi indexat să nu fie gol. În cazul în care doreşti ca site-ul să fie indexat mai repede, poţi să achiziţionezi un pachet premium în valoare de minim $3.
marindorel56
Postări: 13
Reputație: 0
Mesaj # 13 | 9:24 PM
As dori sa stiu pe ce motoare in afara de bing,yahoo,google ,mai pot promova site-ul meu : www.artasicalatorii.ucoz.ro.ro ?
Vreau sa stiu cate postari (nr) sa postez pe site si blog ca sa pot fi admis de google ad sense ? am cont acolo ,dar i-mi scrie ca sunt in asteptare , desi am postat 300 de postari . Daca sunt admis de google adsense pot sa castig bani ? Puteti sa-mi raspundeti in e-mail: marindorel56@yahoo.com
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 14 | 8:30 AM
marindorel56, personal in afara de google nu stiu alte motoare caci ma folosesc doar de google.
lafelatunci
Postări: 4
Reputație: 0
Mesaj # 15 | 3:43 PM
Marindore:

Google adsense accepta foarte greu site-urile.
Inscrie-ti site-ul pe dmoz este un director foarte bun si recomandat.

Ofer cont filelist gratuit.
Comunitatea uCoz » Altele » Promovarea site-urilor » Promovare cu ajutorul vostru...
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: