• Pagina 3 din 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Comunitatea uCoz » Altele » Promovarea site-urilor » Sfaturi pentru promovarea avansată a website-ului
Sfaturi pentru promovarea avansată a website-ului
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 1 | 3:14 PM
Salutare! Aici vă voi împărtăşi câteva sfaturi ce vă vor ajuta să vă promovaţi website-ul dvs.



Optimizarea Motorului de Căutare (Search Engine Optimization - SEO)

Motoarele de Căutare sunt o resursă importantă pentru vizitatorii website-ului dvs. Scopul este ca Motoarelor de Căutare să le “placă” site-ul dvs, iar acest lucru îl puteţi face prin Optimizarea acestuia. Acest tip de Optimizare se numeşte SEO - Search Engine Optimization.

Dacă Motoarelor de Căutare le va place sau nu de website-ul dvs va depinde de mai mulţi factori. Mai jos o să vă prezint cei mai importanţi factori.

1. Creaţi un conţinut unic. Motoarele de Căutare (Search Engine - SE) preferă conţinutul unic – nu le place conţinutul duplicat. Mulţi vizitatori vor fi aduşi pe website-ul dvs de pe motoarele de căutare (SE): studiaţi cu atenţie cuvintele cheie şi adăugaţi-le în TITLUL şi în textul din cadrul paginilor website-ului. Concentrarea cuvintelor cheie pe fiecare pagină trebuie să fie între 3 şi 5%.

2. Adăugaţi website-ul dvs la Motoarele de Căutare atunci când nu are o vechime mai mică de 30 zile – adică atunci când robots.txt va permite indexarea website-ului.

Există o lungă listă de Motoare de Căutare unde vă puteţi înscrie website-ul. Noi v-am sugera să acordaţi o atenţie deosebită la următoarele:



Cu cât mai multe Motoare de Căutare (SE) vor cunoaşte site-ul dvs, cu atât va fi mai bine. Dar cele trei SE menţionate mai sus sunt cele mai importante, deoarece sunt cele mai mari şi vă pot oferi cei mai numeroşi vizitatori.

3. Adăugaţi website-ul dvs în cadrul cataloagelor. Cel mai cunoscut catalog este DMOZ. Fiţi foarte atenţi, însă, la adăugarea site-ului dvs. Alegeţi categoria corectă, şi creaţi un titlu şi o descriere potrivită. Prin aceste elemente, veţi creşte şansele ca website-ul dvs să fie adăugat. Reţineţi că adăugându-vă website-ul pe DMOZ veţi primi şi un mic bonus în clasamentul SE.

4. Creşterea numărului de link-uri. Cu cât vor plasa mai multe link-uri către site-ul dvs, cu atât mai mulţi vizitatori din partea SE veţi avea. Cu cât este mai cunoscut website-ul care oferă link către site-ul dvs, cu atât link-ul are o valoare mai ridicată. Este foarte important ca link-ul către website-ul dvs să conţină cuvintele cheie dorite, în sursă.

...





Optimizarea Mediului de Socializare (Social Media Optimization - SMO)

Motoarele de Căutare nu sunt singura sursă de vizitatori pentru website-ul dvs. Foarte multe persoane îşi petrec majoritatea timpului lor în reţele de socializare atunci când navighează pe internet. Este posibil să răspândiţi informaţii cu privire la website-ul dvs în cadrul acestora. Acest tip de optimizare a site-ului se numeşte SMO.

1. Integraţi website-ul dvs în cadrul Reţelelor de Socializare, cum ar fi Facebook. Vă puteţi adăuga butonul Facebook pe website-ul dvs. Când utilizatorii vor da click pe acesta, vor obţine link-uri de pe profilul lor. Pe lângă butonul “Like”, Facebook vă oferă foarte multe dizpozitive ce pot fi integrate în website-urile uCoz.

2. Folosiţi Twitter pentru a obţine vizitatori suplimentari pe website-ul dvs. Puteţi posta tweet-uri cu link-uri către postările noi de pe website-ul dvs. Aceste link-uri sunt indexate de către motoarele de căutare. Când veţi avea câte 1000 de cititori pentru fiecare tweet, acestea vor trimite foarte mulţi vizitatori către website-ul dvs.

Nu uitaţi să urmăriţi @ucoz_ro şi veţi afla întotdeauna ultimele noutăţi uCoz. cool

Puteţi găsi butoanele pentru Twitter şi alte dispozitive aici

3. Amplasaţi butoanele de distribuire pentru marcaje sociale cum este Delicious. Există o gamă largă de servicii sociale de distribuire pe internet, dar v-aş sugera să nu folosiţi foarte multe concomitent, deoarece din cauza multitudinii de butoane, website-ul dvs va arăta ca un brad de Crăciun.

Cele mai cunoscute servicii de marcare sunt:



...





Sfaturi Generale

1. Creaţi-vă website-ul dvs pentru oameni. Veţi câştiga mult mai mult dintr-un website de o calitate ridicată, decât dintr-un conţinut preluat sau anunţuri de tip “pop-under”.
...



... va urma

Good things come to those who wait!
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 31 | 2:17 PM
smartapp, da, ai dreptate. Nu e obligatoriu sa-l ai. Insa daca citesti pe google https://support.google.com/webmasters/answer/156449?hl=ro iti vei da seama ca totusi e mai bine sa-l ai.
smartapp
Postări: 3
Reputație: 0
Mesaj # 32 | 0:58 AM
Mersi de link. Am citit articolul, desi in engleza ca nu au traducere in RO, insa fie eu stau prost cu engleza, fie nu imi dau seama ce paragraf face aceasta mentiune in care este mai bine sa ai un robots.txt.
Ai nevoie de un SRL, PFA, ONG? Iti completam GRATUIT dosarul de acte. Vino pe www.smartapp.ro
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 33 | 1:54 AM
smartapp, eu am citit in rusa, poate informatia e diferita sau sensu se intelege diferit smile
Comunitatea uCoz » Altele » Promovarea site-urilor » Sfaturi pentru promovarea avansată a website-ului
  • Pagina 3 din 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Căutare: