Mesaj # 1 | 1:18 PM
O sa va enumar cateva sfaturi care merita luate in considerare pentru cei care doresc sa inceapa sa-si creeze un blog/site si este la nivel de incepator.

Sfaturi pentru crearea unui site reusit.
1. PONT
Google poate ss elimine pagina ta de web in cazul in care observa fraude pe pagina ta de web. De exemplu: culoarea textului coincide cu culoarea fundalului (text ascuns)
2. PONT
Este foarte important, ca ss scrii un continut valoros in partea de TITLE, DESCRIPTION si KEYWORDS al paginii tale de internet, deoarece acestea sunt urmarite de paginile de cautare. Este recomandat utilizarea cuvintelor cheie in aceste sectiuni.
3. PONT
Trebuie sa tii cont de faptul, ca paginile de cautare urmaresc doar continutul textelor. Textele amplasate pe poze sau in animatii nu pot fi interpretate de acestea.
4. PONT
Este important din punctul de vedere al vizitatorilor, ca ss-ti improspatezi continutul paginii tale de internet cat mai frecvent.
5. PONT
Din punctul de vedere al paginilor de cautare este important, ca pagina ta sa se încarce cat mai repede, acest lucru il poti obtine prin micsorarea dimensiunii pozelor.
6. PONT
Continutul primei pagini are o semnificatie importanta din punct de vedere al optimizarii de cautare.
7. PONT
La alegerea numele de domeniu este important, ca acesta sa contina cuvintele tale cheie, acesta ajuta ca sa atingi o pozitie mai buna pe paginile de cautare.
8. PONT
Daca pagina ta de internet nu apare in mod automat pe pagina de cautare Google, atunci poti sa efectuezi chiar tu inregistrarea pe pagina de internet http://www.google.com/addurl/
9. PONT
Inregistreaza-ti pagina de internet in colectii de linkuri gratuite.
10. PONT
Aseaza cuvintele tale cheie (care pot fi cautate in paginile de cautare) in mai multe locuri pe pagina.
11. PONT
Vrei, ca pagina ta de internet sa fie intr-o pozitie mai buna în paginile de cautare? Aduna linkuri de pe alte pagini de internet, care arata catre pagina ta de web.
12. PONT
Nu utiliza muzica de fundal, care porneste automat, daca totusi vrei ss-l utilizezi, lasa ca acesta ss fie pornit de vizitator.
13. PONT
Incepe subtitlurile, aliniatele si enumerarile cu cuvinte si expresii, care ofera cele mai multe informatii, care starnesc interesul vizitatorilor paginii de web.
14.PONT
Daca doresti sa ai o pagina de web lizibila, atunci fractioneaza textele cu randuri goale.
15. PONT
Utilizeaza texte şi fundale de culori foarte diferite, de exemplu: text negru, fundal alb. In acest fel pagina ta de internet devine mai lizibil.
16. PONT
Fractioneaza-ti pagina de internet cu titluri si subtitluri evidentiate.
17. PONT
Nu pune texte sclipitoare şi miscatoare, deoarece acestea distrag atentia vizitatorului.
18. PONT
Foloseste enumerari pe pagina ta web, astfel va deveni mai sistematic.
19. PONT
Creeaza pe pagina ta de internet guestbook, formular, chestionar prin care sa ceri opinia vizitatorilor tai.