Mesaj # 1 | 10:09 PM
Întotdeauna există șansa ca într-o zi să vă logați și să aflați că nu puteți accesa serverul, dintr-un motiv sau altul. Prin intermediul temei Stare Servere informăm utilizatorii cu privire la ce servere nu sunt disponibile, însă nu specificăm și domeniile. De aceea e necesar ca un utilizator să poată afla pe ce server uCoz este găzduit website-ul său. Așadar, mai jos sunt metodele prin care puteți face acest lucru, în momentul în care site-ul dvs nu este disponibil.

Metoda 1:

Vă rugăm să urmați pașii de mai jos pentru a afla serverul pe care e găzduit site-ul dvs:

1. Apăsați pe Ctrl + R pentru a deschide căsuța “Run”.
2. Scrieți cmd și selectați OK.
3. În fereastra ce se va deschide scrieți ping site.ucoz.ro și dați click pe Enter (Return).
4. Găsiți IP-ul dorit în cadrul adresei IP aflată între paranteze pătrate, pe prima linie a răspunsului. Deschideți lista de IP-uri existentă la adresa: http://forum.ucoz.ru/tracetcp/lists_ip.html și căutați IP-ul și numele serverului asociat acestuia.

Metoda 2:

Această metodă, din fericire, elimină presupunerile, cerințele de tracerout, ping și verificarea IP-urilor (presupunând, bineînțeles, că serviciul în cauză este disponibil la acel moment).
Pentru a începe, accesați http://fi4a.ru/userv/eng/ și asteptați până s-a încărcat pagina în cadrul browserului dvs. În campul necesar introduceți URL-ul site-ului dvs (site.ucoz.ro) și dați click pe Check. Formularul va returna numele serverului pe care este găzduit website-ul dvs uCoz.


Dacă serverul nu este disponibil sau aveți dificultăți în accesarea sa, verificați statutul acestuia sau problemele semnalate legate de el la adresa: http://forum.ucoz.ro/forum/2-218-1


Sursa: forum.ucoz.com
Atașamente: 5578664.png (10.9 Kb)

Good things come to those who wait!