Mesaj # 1 | 1:57 PM
Salut.
Am observat la un site/magazin realizat pe o alta platforma urmatoarea situatie si daca cineva imi poate spune daca, si cum pot sa fac la fel la mine pe site/magazin ucoz doar si daca, prezinta un avantaj.
La cautarea pe google a unui cuvant cheie numit de ex. "cuvant" in clasarea organica pe respectivul site duce la o subcategorie cu adresa url de genul https://www.siteulmeu.ro/cuvinte
In adwords aceeasi pagina/subcategorie apare adresa https://www.siteulmeu.ro/cuvinte?gclid=CPnH2qScodMCFVAQ0wodl3cGDg
La cautarea pe google la plural "cuvinte" in clasarea organica pagina/subcategorie apare cu aceasi adresa ca in cazul mai sus https://www.siteulmeu.ro/cuvinte dar pe adwords pagina/subcategorie apare cu o adresa diferita chiar de situatia de mai sus de ex. https://www.siteulmeu.ro/cuvinte?gclid=CKP0juucodMCFRdmGwodesMGYg
Ceea ce vad eu este aceeasi pagina dar care apare cu 3 adrese diferite.
Este cineva MESERIAS pe acest forum sa-mi spuna daca aceasta situatie este benefica? Sa fie adrese diferite intre cele de pe publicitate adwords fata de cele care urca in serps organic atata timp cat se speculeaza, barfeste, ca daca googe adwords daca vede ca faci publicitate nu-ti mai ridica site-ul in clasament numai ca sa le ramai client pe bani?
Este posibil asa ceva in ucoz si prezinta un avantaj sa creezi aceeasi pagina cu adresa url diferita anunturile pe google adwords?

Va multumesc.
Material modificat de Mag-Total - Vineri, 14/04/2017, 6:20 PM