Mesaj # 1 | 0:51 AM


Utilizați codul promoțional uShop+WalletOne, în cazul în care nu este aplicat în mod automat. Acesta vă va oferi posibilitatea de a beneficia de abonamentul “Medium Business” și de a vă bucura de condiții benefice. Atenție: nu veți putea utiliza codul promoțional după ce v-ați înregistrat.


Adăugarea magazinului dvs. online în cadrul Wallet One Checkout

Accesați secțiunea Account settings.

Click pe butonul Create project.


Completați formularul în 3 pași, specificând detaliile proiectului: nume, URL, țară și monedă, dar și scopul înregistrării (personal sau afaceri).

Informații de care aveți nevoie pentru a stabili metoda de plată în cadrul magazinului online

Va trebui să utilizați următoarele detalii pentru a crea metoda de plată:
  • ID comerciant (Merchant ID)
  • Metodă generare semnătură digitală (Digital signature generation method)
  • Cheie semnătură digitală (Digital signature key)


ID-ul comerciantului (Merchant identifier) poate fi găsit sub numele proiectului:

Cheia pentru semnătura digitală (Digital signature key) ar trebui generată în setări (tab-ul Integration). Mai întâi, alegeți metoda pentru a genera semnătura dvs. digitală (MD5 sau SHA1), iar apoi copiați cheia. Nu uitați să dați click pe butonul Save, în caz contrar cheia nu va fi validă:


După ce cheia este formată și tab-ul Settings este închis, nu veți mai putea vizualiza, din nou, informațiile. De aceea trebuie să vă asigurați că lăsați deschis tab-ul contului personal Wallet One atunci când veți merge în panoul de control al magazinului.


Adăugarea metodei de plată Wallet One

Adăugați o nouă metodă de plată - la adăugare utilizați modul e-payment (1), apoi selectați Wallet One (2) și dați click pe butonul Setări modul (3):


Va apărea fereastra pentru Setările modulului:


  • ID-ul comerciantului primit la înregistrarea în Wallet One poate fi găsit în colțul din dreapta sus, pe www.walletone.com/merchant/client
  • Cheie semnătură digitală este generată în cadrul setărilor proiectului pe Wallet One. Pentru a o genera, accesați tab-ul Integration din contul dvs. Wallet One Checkout, selectați metoda MD5 sau SHA1 și dați click pe butonul Generate new key. Nu uitați să dați click pe butonul Save după ce cheia a fost generată, pentru ca aceasta să fie validă
  • Moneda vânzătorului. Trebuie să selectați moneda care va fi utilizată în mod implicit.
  • Metode de plată permise sau nu. După ce formularul de plată este transferat către Wallet One Checkout, clienții dvs. pot alege metoda de plată preferată. Magazinul online poate limita lista metodelor de plată disponibile sau definească explicit una dintre ele. Toate metodele vor fi selectate în cazul în care nu a fost aleasă minim una, în cadrul metodelor de plată permise. Rețineți că lista actuală de sisteme de plată poate fi diferită de cele specificate în cadrul modulului. De asemenea, depinde și de lista activată în secțiunea Checkout.

  • Cursul de schimb pentru valuta magazinului online în cea a WalletOne.
  • Scopul plăților este afișat în nota formularului de plată din cadrul Wallet One.
  • Metoda de generare a semnăturii digitale. trebuie să corespundă metodei de incriptare specificată în cadrul setărilor proiectului din Wallet One.
  • URL rezultat. Specificați acest URL în setările proiectului.



După ce ați completat toate câmpurile, salvați setările și metodele de plată. Acum totul este stabilit pentru a achita comenzi pe website prin intermediul Wallet One Checkout.

După ce ați trimis formularul și ați configurat modulul, vă recomandăm să vă activați contul Wallet One pentru verificarea magazinului și solicitarea moderării.
Atașamente: 6462639.jpg (30.3 Kb) · 1546611.jpg (21.3 Kb) · 1068775.png (53.3 Kb) · 6949075.jpg (23.0 Kb) · 5106773.jpg (7.5 Kb) · 7234163.png (84.9 Kb) · 9728171.png (72.8 Kb) · 4598640.jpg (20.6 Kb) · 7558404.jpg (28.0 Kb)

Good things come to those who wait!