• Pagina 1 din 1
  • 1
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Magazine Online / E-shop » Site-ul se incarca greu.
Site-ul se incarca greu.
Mag-Total
Postări: 149
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 3:22 PM
Salut.
De ceva timp am constatat dar mi-a si fost atrasa atentia de catre clienti ca site-ul meu aparatul-auditiv.ro se incarca foarte greu. Poate ca din acest motiv am inceput sa pierd pozitii in SERP.
Ce pot sa fac in acest sens? Ce teste pot face sa ma asigur ca este sau nu o problema in acest sens?

Va multumesc!
Material modificat de Mag-Total - Marţi, 20/12/2016, 7:37 PM
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 2 | 9:39 PM
Mag-Total, verifică scripturile pe care le ai pe site - acolo e sursa timpului de încărcare a site-ului. De exemplu: http://www.screencast.com/t/1uLas4yQbKaS
Good things come to those who wait!
districtgsm
Postări: 25
Reputație: 1
Mesaj # 3 | 7:23 PM
Buna ziua,
De cateva zile am observat ca site-ul meu: www.rogsm.com nu se incarca bine pictogramele produselor!
Daca accesez site-ul de pe un smartphone cu o conexiune de retea pentru prima oara pictogramele produselor se vad clare, apoi cu cat accesez mai mult, de la o zi la alta acestea se vad neclare foarte pixelate! Pana acum totul era bine atat pe coneziune de date mobile cat si pe wifi. Daca sterg istoricul cat si cookie-urile o perioada se vad clare apoi revine problema! Problema este permanenta la accesarea site-ului de pe o retea de date mobile, am incercat si pe alte telefoane si tot aceeasi situatie!

Adăugat (17/05/2017, 7:23 PM)
---------------------------------------------
Am platit pentru al doilea an abonamentul la ucoz, acum imi dau seama ca am muncit degeaba pentru un site cu suport tehnic zero.
Am adaugat peste 1500 de produse pe site (munca in zadar) acum trebuie sa caut alta solutie pentru magazinul meu asta pentru ca cei de la suport ucoz nu sunt in stare sa rezolve o amarata de problema tehnica aparuta. Problema care culmea o imputa altora!
Pentru cei care doresc sa afle despre ce este vorba am expus problema in comentariu anterior!
Material modificat de districtgsm - Miercuri, 17/05/2017, 7:26 PM
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 4 | 10:53 PM
districtgsm, așa cum ți s-a explicat - oricât de mult ne-am dori, nu putem rezolva ceva ce nu ține de noi. Dacă situația era din cauza sistemului nostru, atunci pozele s-ar fi văzut neclare indiferent de conexiunea la internet și la fel pe toate dispozitivele mobile (nu 7 din 10 cum ai specificat într-un mesaj anterior).
Însă, testăm în continuare diferite ipoteze dar, până în prezent, concluzia este cea care ți-a fost deja comunicată. În cazul în care apar alte informații, te voi ține la curent cu acestea.

Good things come to those who wait!
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Magazine Online / E-shop » Site-ul se incarca greu.
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: