• Pagina 1 din 1
  • 1
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Cărţile de oaspeți » FAQ - Cartea pentru oaspeți (Întrebări frecvente)
FAQ - Cartea pentru oaspeți
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 1 | 9:03 PM
Ce este modulul “Cartea pentru oaspeți"?
Cartea pentru oaspeți (Guestbook) este cea mai veche și cea mai populară modalitate de a trimite impresii sau oferi feed-back. Veți putea să primiți părerile utilizatorilor despre sistemul dumneavoastră și să faceți comentarii asupra acestora cu ajutorul modulului "Cartea pentru oaspeți".

Care este diferența dintre Cartea pentru oaspeți și Forum-ul?
Comunicarea prin intermediul Forum-ului are la bază discuția dinamică. Aici, un număr nelimitat de persoane pot participa în același timp. Spre deosebire de acesta, Cartea de oaspeți funcționează pe principiul întrebare-răspuns.

Cum pot instala Cartea pentru oaspeți?
Autentificați-vă în Panoul de Control, adăugând /admin la numele website-ului dumneavoastră. Mergeți la dosarul “Inactiv”. Găsiți “Cartea pentru oaspeți” și dați click pe ea. Apăsați butonul “Instalează modulul”.

Doresc să permit sau să interzic utilizatorilor care nu sunt înregistrați pe site-ul meu, să lase mesaje. Cum pot face acest lucru?
Autentificați-vă în Panoul de Control, adăugând /admin la numele website-ului dvs. Mergeți la Utilizatori » Utilizatori grupuri » Stabilește permisiunile pentru toate grupurile ->Carte pentru oaspeți. Aici, stabiliți nivelul permisiunilor după cum doriți, după care dați click pe butonul Salvează de la sfârșitul paginii.

Doresc ca toate intrările să fie adăugate la începutul/sfârșitul cărții. Cum le pot aranja astfel?
Autentificați-vă în Panoul de Control, adăugând terminația /admin la numele website-ului dvs. Mergeți la Cartea pentru oaspeți->Setările Modulului ->Afișează intrările noi->selectați Partea de sus/jos ->Salvează.

Nu doresc ca toate mesajele să fie afișate în Cartea de Oaspeți. Există o modalitate prin care pot verifica mesajele utilizatorilor înainte de a le publica?
Da. Utilizați funcția de pre-moderare. Autentificați-vă în Panoul de Control adăugând terminația /admin la numele website-ului dvs. Mergeți la Utilizatori » Utilizatori grupuri » Setați permisiunile pentru toate grupurile->Carte pentru oaspeți-> Pre-moderează intrări noi (trebuie verificate). Selectați grupurile pentru care doriți să premoderați intrările noi și apăsați butonul Salvează.

Unde pot selecta/schimba numele câmpurilor din Carte pentru oaspeți?
Autentificați-vă în Panoul de Control adăugând /admin la numele website-ului dvs. Mergeți la Carte pentru oaspeți->Setările modulului-> Câmpurile din formularul mesaj nou. Selectați căsuțele câmpurilor unde doriți să fiți afișați și apăsați butonul Salvează.
Numele câmpurilor pot fi schimbate din Design-> Administrarea Design-ului (șabloane)->Cartea pentru oaspeți->șablonul Formularul pentru adăugarea de mesaje noi.

Nu doresc ca utilizatorii să folosească cuvinte nepotrivite sau tendențioase în Cartea mea pentru Oaspeți. Ce trebuie să fac?
“Funcția Lista cuvintelor şi a înlocuitorilor acestora:” vă va ajuta în acest sens. O puteți găsi, dacă vă autentificați în Panoul de Control prin adăugarea terminației /admin la numele website-ului dumneavoastră. Mergeți la Carte pentru oaspeți-> Setările modulului. Un cuvânt ce va fi înlocuit, alături de înlocuitorul acestuia, trebuie să fie separate de semnul egal ( = ). Fiecare pereche trebuie introdusă într-un rând nou.

Există limitări la Cartea pentru Oaspeți?
Numărul maxim de intrări pentru acest modul este de 80000. Dacă numărul intrărilor depășește valoarea specificată, intrările vechi vor fi șterse automat.


Aceasta este maniera în care secțiunea setările Modulului trebuie să arate:



Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
gauraru
Postări: 15
Reputație: 0
Mesaj # 2 | 2:53 PM
buna ziua
cum fac sa-mi apara pe Carte pentru oaspeti sau intrebari frecvente ce pareri au utilizatorii sau vizitatotii site-ului

MS

o sa mai am intrebari !!!
Devil
Postări: 1235
Reputație: 54
Mesaj # 3 | 6:32 PM
gauraru, nu poti, pentru cea ce vrei tu trebuie sa folosesti modulul Sondaje.
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Cărţile de oaspeți » FAQ - Cartea pentru oaspeți (Întrebări frecvente)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: