Mesaj # 1 | 5:58 PM
Tag-uri: setări blog, intrări blog, comentarii blog, sortarea intrărilor, adăugarea de imagini, scurta descriere a unei intrări.
Denumire modul. Aici aveţi posibilitatea să introduceţi un nume care va fi afişat în titlul paginii şi vor fi de ieşire prin intermediul cod-ului$MODULE_NAME$ .
Blog-ul participă la TOP-ul conţinutului secţiunilor şi Evaluare uCoz. Aveţi posibilitatea să adăugaţi blog-ul dvs. în TOP-ul uCoz (1). Selectați o categorie pe blog-(2), introduceţi numele său (3) şi specificaţi o scurtă descriere (4).
Meniu categorii.Prin intermediul acestor setări puteţi regla activitatea codului $CATEGORIES$. 1) Stabiliți Numărul de coloane din meniul categorii, 2) Arată numărul de intrări conţinute în dreptul categoriei nume.
Numărul de intrări ce vor fi afișate. Aveţi posibilitatea să atribuiţi numărul de intrări care urmează să fie afişate pe paginile modulului: pe pagina principală a blogului (1), pe paginile din Vizualizare categorii (2), în TOP-uri (3), în feed-ul RSS (4). Puteţi selecta, de asemenea, poziţia comutatorului de pagină (5) - în partea de sus (ca şi în site de ştiri), în partea de jos (ca pe forum) sau ambele.
Comentarii.Aveţi posibilitatea să activați funcţia "Comentarii" (1) pe paginile blogului, să stabiliți numărul de comentarii afișate pe pagină (2), precum şi locul în care noile comentarii vor fi afișate (3).
Sortarea intrărilor. Această setare defineşte ordinea intrărilor. (A) - ordine crescătoare (noi intrări în partea de jos), (D) - descrescător (noi intrări în partea de sus)
Notificările administratorului. Aici aveţi posibilitatea să specificaţi dacă doriți să fiți informați cu privire la noi intrări sau comentarii prin e-mail.
Evaluarea intrărilor. Dacă această opţiune a fost activată utilizatorii vor avea posibilitatea de a evalua intrările
Câmpurile formularului pentru o nouă intrare. Aici puteţi activa / dezactiva (1) câmpuri, pentru adăugarea de noi intrări şi de a le face obligatorii / opţionale (2).
Versiunea scurtă a textului. Dacă o intrare este prea lungă, puteţi activa această opţiune (1) şi să stabiliți numărul de caractere pentru versiunea scurtă (2).
Sortare câmpuri. Prin intermediul acestor setări puteţi stabili ordinea domeniilor, după preferințe. Utilizaţi butoanele de mai jos pentru a muta un câmp sau un separator de sus (1), în jos (2), sau pentru a adăuga sau elimina un separator (3).
Încărcarea de imagini în cadrul blog-ului.Aveţi posibilitatea să ataşaţi imagini atunci când se adaugă o intrare. Aici puteți stabili: Numărul maxim de fişiere încărcate (1), dimensiunile unei imagini reduse (2), dimensiunile maxime a imaginii complete (dacă o imagine depăşeşte dimensiunile presetate acestea vor fi automat reduse) (3), dimensiunea maximă a imaginii (în kilobytes) (3).
Setările avansate ale modulului. 1) Capacitatea de a alege data adăugării intrării - o intrare poate fi afișată nu imediat, ci într-o zi definită (de exemplu, într-o săptămână). Acesta va fi afişat în mod automat. 2) Activaţi opţiunea "Totdeauna sus" - intrările cu această marcă (care este activată atunci când se adaugă o intrare) va fi în partea de sus a paginii. 3) Opţiunea "Totdeauna sus" fucţionează doar în categorii - la categoriile marcate cu "Totdeauna sus", intrarea va fi afişată în partea de sus a paginii şi pe pagina principală, va fi printre alte intrări. 4) Permite capacitatea de a căuta intrările unui anumit utilizator - apare posibilitatea ca intrările adăugate să fie găsite de un anumit utilizator.