• Pagina 1 din 1
  • 1
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Ştirile site-ului şi Blog » Ajutor pentru Ştirile Site-ului
Ajutor pentru Ştirile Site-ului
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 1 | 5:40 PM
Întrebare-răspuns


Quote
Nu pot vedea noile comentarii după ce acestea au fost adăugate, dar contorul funcţionează şi comentariile pot fi văzute în Panoul de Control. Cum pot îndrepta acest lucru?

Dezactivaţi premoderarea comentariilor.


Quote
Nu pot utiliza opţiunea "Înregistrare Totdeauna Sus". Din ce cauză?

Există două opţiuni: doar “Totdeauna sus” şi “Totdeauna sus” în cadrul categoriilor. Dacă activaţi această opţiune, înregistrarea în sine, nu se va modifica. Această opţiune trebuie activată şi în cadrul setărilor. În plus, dacă o nouă înregistrare este deja bifată pentru a fi afişată în partea de sus, aceasta va apărea deasupra celei marcate anterior.


Quote
Nu pot afişa ştirile pe pagină, prin intermediul a două coloane?

Acest lucru nu este posibil.


Quote
Cum pot programa evenimente în avans?

Activaţi caracteristica de a selecta data adăugării, în cadrul Setărilor avansate ale modulului.


Quote
Cum pot afişa evaluarea prin intermediul a 5-7 imagini?

Prin intermediul operatorilor condiţionali: este un cod special ce arată evaluarea în numele întreg.


Quote
Este posibil să utilizaţi în cadrul scurtei descrieri opţiunile panoului cu coduri, ca şi în cea completă?

Nu, nu este posibil.


Quote
În cadrul scurtei descrieri înregistrarea unei ştiri se finalizează cu puncte de suspensie. Este posibilă înlocuirea acestora cu un alt simbol?

No, it is not possible.


Quote
Când adaug o înregistrare, după ce dau click pe "Adaugă", pagina ştirii se deschide, dar nu pot vedea înregistrarea. Când repet operaţiunea sistemul afişează mesajul cum că înregistrarea a fost deja adăugată. Care este problema?

Quote
Am adăugat o imagine din calculatorul personal în cadrul unei înregistrări, dar aceasta nu este afişată. Ce ar trebui să fac?
Problema este cel mai probabil de la software-ul dvs (navigator).


Quote
Vizitatorii nu pot vedea ştirile pe pagina principală. Cum pot îndrepta acest lucru?

Verificaţi permisiunile grupurilor.


Quote
Modulul Ştirile Site-ului nu este afişat, şi deja am adăugat 4 înregistrări. Ce ar trebui să fac?

Ori este activată premoderarea (poate fi afişată în cadrul permisiunilor grupurilor) sau o greşeală în cadrul codului sursă ($LAST_NEWS$ este amplasat în locul greşit) sau o problemă cu navigatorul dvs.


Quote
Este posibilă afişarea ştirilor doar cu titlul, şi să afişaţi înregistrarea în sine pe o altă pagină?

Da. Ar trebui să ascundeţi descrierea scurtă în cadrul şablonului.


Quote
De ce apar mai multe înregistrări pe prima pagină, decât pe cea de-a doua pagină?

Numărul înregistrărilor de pe prima pagină diferă de numărul înregistrărilor de pe celelalte pagini.


Quote
Sunt 4 înregistrări pe pagina principală. Am adăugat câte o înregistrare în fiecare zi. Astăzi, apare doar ultima înregistrare, iar celelalte 3 au “dispărut”. Cum pot repara acest lucru?

Specificaţi în cadrul setărilor modulului numărul de înregistrări pentru prima pagină.


Quote
Am activat posibilitatea de a selecta data de adăugare a înregistrării în cadrul Setărilor avansate ale modulului. Acum, pot selecta data ca şi administrator, dar utilizatorii nu pot face acest lucru. De ce?

Aceasta este opţiunea sistemului.


Quote
Este posibilă afişarea înregistrărilor ştirilor, prin intermediul câmpurilor adiţionale, în forma mai multor parametri: dată, oră, loc, textul înregistrării?

Da. Prin intermediul modificării şablonului în ceea ce priveşte modul de afişare a înregistrării, puteţi crea ştiri pe prima pagină în orice fel doriţi dvs.


Quote
Vreau să adaug un feed RSS de pe un alt site în cadrul Ştirilor Site-ului. Este posibil?

Da.


Quote
Pe site_ul_meu.ro sunt afişate ultimele ştiri de pe site_ul_meu.ucoz.ro. Când cineva dă click pe versiunea completă a înregistrării, aceasta deschide site_ul_meu.ucoz.ro. Este posibil să deschidă o versiune completă de pe site_ul_meu.ro?

O înregistrare se deschide acolo unde este amplasată - pe site_ul_meu.ucoz.ro. Dacă doriţi ca aceasta să se deschidă la o altă adresă, va trebui să amplasaţi textul mai întâi acolo.


Quote
Este posibilă afişarea ştirilor pe pagina principală, în ordine aleatorie?

Puteţi face acest lucru prin intermediul informatorilor.


Quote
Cum pot afişa înregistrările unei anumite categorii?

Cu ajutorul informatorilor.


Quote
Textul complet al unei înregistrări conţine spaţii mari între cuvinte, aceste intervale fiind inegale. Cum pot repara acest lucru?

Depinde de modul în care lucraţi cu materialele. Cel mai probabil aţi adăugat textul dintr-un fişier Microsoft Word. Nu ar trebui să faceţi acest lucru. Dacă v-aţi obişnuit să îl scrieţi în Word, mai întâi copiaţi-l într-un fişier Notepad şi de aici pe site-ul dvs.


Quote
Cum pot crea meniul arhivă ştiri astfel încât să fie posibilă selectarea unei anumite lucrări din arhiva ştirilor?

Utilizaţi codul $ARCHIVE_LINKS$.


Quote
Vreau ştirile, adăugate cu o lună în urmă, să fie mutat automat în cadrul arhivei. Pot face asta?

Acest lucru se realizează automat – este o limitare cu privire la numărul de înregistrări, afişate pe o pagină, iar restul este mutat în cadrul arhivei.

Good things come to those who wait!
naisor
Postări: 14
Reputație: 0
Mesaj # 2 | 9:14 PM
Felicia, am schimbat șablonul siteului iar acum stirile pe prima pagina apar duplicat si nu stiu cum sa fac sa ramana cate una,iar la categoriile sectiunii scrisul e prea mare si vreau sa l micsorez dar nu stiu cum!te rog ajută-mă!LINK http://scoalahartoape.ucoz.ro/
Material modificat de naisor - Joi, 26/03/2015, 9:15 PM
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 3 | 9:58 PM
naisor, Cel mai probabil codul din Appearance of entries este dublicat.. uitete acolo.
DjLeony
Postări: 87
Reputație: 0
Mesaj # 4 | 3:23 PM
Buna ziua am si eu o problema cu Stirile Site-ului cei care sau abonat la site primesc un e-mail cam asa http://i.imgur.com/0o5nhBe.png

si dupa ce dau Click pe Test li se deschide pagina asa http://muzicanoua2014.ucoz.ro/news/test/2015-05-15-1?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+MuzicaNouaromaneascastrainamaneleTotulGratis+%28Muzica+noua%2CRomaneasca+%2CStraina%2CManele%2C+TOTUL+GRATIS%29

Cum pot sa faca sa apara normal pagina site-ului si acolo inloc de test sa apara postarile normal

Daca ma puteti ajuta ?

Site-ul este www.Muzicanoua2014.ucoz.ro
Joe
Postări: 771
Reputație: 41
Mesaj # 5 | 11:24 PM
DjLeony, nu prea am înţeles cererea. Explică mai exact, te rog, ce înţelegi prin "să apară normal" şi "acolo în loc de test să apară postările normal".
DjLeony
Postări: 87
Reputație: 0
Mesaj # 6 | 8:23 AM
Intra pe Linkul de sus sa vezi cu apare site-ul nu apare normal as dori sa apara site-ul exact asa cum este el si acolo inloc de test sa fie denumirea ultimelor meodi puse pe site
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 7 | 11:21 PM
DjLeony, dacă am înțeles bine, ținând cont de link-ul pe care l-ai specificat mai sus, pentru mailul la care faci referire, folosești un serviciu extern, corect? Dacă da, orice element ce ține de acesta nu poate fi modificat prin intermediul uCoz, ci prin intermediul serviciului terț pe care-l utilizezi.
Good things come to those who wait!
DjLeony
Postări: 87
Reputație: 0
Mesaj # 8 | 4:43 PM
felicia eu mi-am facut cont pe http://feeds.feedburner.com/MuzicaNouaromaneascastrainamaneleTotulGratis si cine se aboneaza sa priemasca email cu ultimele melodi urcate pe site dar cand e vine emailu si cand se da clik pe linkul trimis prin email nu apare pegina corecta apare pagina din linkul de sus de ce cum pot sa fac sa apara normal pagina ? doar ata vreau sa aflu cum o pot schimba
Material modificat de DjLeony - Miercuri, 20/05/2015, 4:44 PM
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 9 | 10:14 AM
DjLeony, întrebarea aceasta trebuie să o adresezi către Google Feedburner
Good things come to those who wait!
RaDaR
Postări: 1
Reputație: 0
Mesaj # 10 | 5:32 PM
salutare am o problema nu pot intra in panel la site sad http://cempmd.3dn.ru/admin/ numi apare saitu nici aici http://s1.uid.me dece ? care e pricina ? ce sa fac ?
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 11 | 8:27 AM
RaDaR, astfel de situații se adresează direct către echipa tehnică: https://www.ucoz.ro/contact . Însă, din câte văd, site-ul este funcțional.
Good things come to those who wait!
mirelapredan
Postări: 1
Reputație: 0
Mesaj # 12 | 1:17 AM
Am mai multe site-uri gazduite de ucoz. Nu am cunostinte html. Am creat unul nou, i-am ales si am schimbat mai multe sabloane ale ucoz. M-am chinuit, fara cunostinte html, asa cum spuneam, sa inlocuiesc textul prestabilit de pe mai multe sabloane "Lore Ipsum etc". Am incercat din Constructor, nu se poate, din CPanel nu stiu de unde. As vrea sa stiu si eu cum fac acest lucru in sabloanele care au acest text. O a doua problema este aceea daca pot modifica si fotografiile prestabilite in sablon si cum pot face acest lucru, incarcand fotografiile mele. O a treia problema este ca, incercand sa scap de acest text "lorem ipsum" am incercat sa editez continutul si am reusit sa fac altceva: sa scap de stirile site-ului, vizibile pe prima pagina. Ele se salveaza undeva, dar nu mi le mai arata. Cum as putea reveni la setarile implicite ale modulului de stiri, daca din greseala am sters ceea ce nu trebuia, astfel incat ele sa fie vizibile din nou in prima pagina. Va multumesc. Site-ul este acesta, n-are inca continut, pentru ca nu am reusit sa trec de fazele anterior descrise: http://snagovulistoric.ucoz.ro/
CreareWebsite
Postări: 910
Reputație: 4
Mesaj # 13 | 3:33 PM
mirelapredan, la prima vizita pe site mi-a deschis si o alta fila cu un site deocheat. Banuiesc ca totusi e o problema de la ucoz si nu inteleg de ce apar astfel de reclame!!!! cry
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 14 | 11:29 AM
Citat CreareWebsite ()
e o problema de la ucoz
remediat

Citat mirelapredan ()
Am creat unul nou, i-am ales si am schimbat mai multe sabloane ale ucoz.

a ajutat tutorialul pe care l-ai primit? Mai sunt neclarități?

Citat mirelapredan ()
astfel incat ele sa fie vizibile din nou in prima pagina

te referi la faptul că nu se mai regăsește în meniu? Dacă da, în Constructor pentru meniul site-ului se rezolvă (CP -> Design)

Good things come to those who wait!
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Ştirile site-ului şi Blog » Ajutor pentru Ştirile Site-ului
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: