• Pagina 1 din 1
  • 1
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Directorul de site-uri/fişiere/articole și Panoul de anunţuri » Întrebări Frecvente – Director
Întrebări Frecvente – Director
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 1 | 9:08 PM
Apăsaţi combinaţia de taste CTRL + F pentru a găsi răspunsul la întrebarea dvs.



SORTAREA

Vreau ca materialele să fie sortate după vizualizări într-o categorie şi alfabetic în alta. Este posibil?

Fiecare sortare are propriul URL. În primul rând, dezactivaţi Ajax din Setările standard, apoi mergeţi la categoria dorită şi daţi click pe link-ul de sortare şi veţi obţine link-ul necesar în bara pentru adresă. Va trebui să creaţi meniul manual, adică nu utilizaţi codul $CATEGORIES$, ci să-l creaţi dvs şi să adăugaţi modurile de sortare necesare în cadrul categoriilor dorite. Însă, în cazul acesta, nu veţi putea afişa numărul intrărilor în categorii.

Am activat opţiunea de sortare a intrărilor în cadrul setărilor Directorului de Articole. Dar când merg pe pagina directorului, nu există nici o opţiune de sortare. Care este motivul?

Poate aţi accesat o secţiune? Materialele pot fi sortate doar în cadrul categoriei.

În sortarea utilizatorului există posibilitatea de a selecta secvenţe de numere pentru un articol din listă, dar doar de la 1 la 30. Dar dacă trebuie să adaug articolele cu numărul 31, 32... 40, ce ar trebui să fac?

Reţineţi că DOI întotdeauna este înaintea lui TREI, şi puteţi adăuga oricâţi de DOI aveţi nevoie, ex: 2, 3, 4, 4, 4, 5, 6, 6, 7.


RSS

Când utilizaţi importul RSS, doar titlurile şi scurtele descrieri sunt copiate pe site, nu şi articolele în sine. Este posibil importul unui întreg articol, adică automatizarea procesului pentru crearea articolului, utilizând materialele altor persoane?

Puteţi afişa orice pagină pe orice site prin intermediul importului de coduri de la distanţă. Dar nu puteţi automatiza procesul pentru completarea site-ului cu conţinut prin adăugarea automată a articolelor de pe alte site-uri, atât din motive tehnice cât şi etice.


TOP FIŞIERE

Cum pot face o listă cu cele mai descărcate fişiere?

Există link-uri pentru înregistrările TOP în Personalizarea Şablonului - $TOP_NEW_URL$ etc. Utilizaţi-le pe acestea.

Directorul meu conţine 107 fişiere, şi lista cu cele mai descărcate sau comentate fişiere – doar 50. De ce?

Deoarece este TOP – acesta este limitat de către setările modulului.


CAPTURĂ DE ECRAN

Este posibil să verific dimensiunea capturilor de ecran încărcate împreună cu un fişier? Dacă acesta este mai mare, de exemplu, de 400х400, atunci sistemul ori nu va permite încărcarea acestuia, ori îi va reduce dimensiunea.

Limitarea este stabilită de "dimensiune". Dacă nu este suficient, încercaţi limitarea dimensiunilor lineare cu ajutorul unui script.

Cum pot să adaug un screenshot şi nu un link vizavi de fişierul ce este încărcat?

Modificaţi un link într-o imagine prin intermediul setărilor şablonului.


INTRĂRILE ÎNTR-UN DIRECTOR

Este posibil să am un film în două directoare, în acelaşi timp, de exemplu în categoria "gen" şi "alfabetic"?

Nu


AL DOILEA DIRECTOR

Este posibilă crearea a mai mult de un Director de Articole?

Da. În meniul site-ului specificaţi link-urile nu către director ci către anumite secţiuni. În acest caz, o secţiune din director va reprezenta un alt director. În plus, puteţi recrea Directorul de Site-uri, Directorul de Fişiere sau Panoul de Anunţuri în ceea ce aveţi nevoie dvs. Numele modulelor sunt relative, aşa că puteţi să le modificaţi după preferinţe.


NUMĂRUL DE CARACTERE

Este posibil să creştem numărul permis de caractere din scurta descriere a unui articol?

Puteţi crea o pagină HTML, să o completaţi cu informaţiile necesare şi să o adăugaţi în Managerul de Fişiere şi să o afişaţi în cadrul scurtei descrieri, prin intermediul tag-ului iframe:
Cod
<IFRAME SRC="html-page" HEIGHT= WIDTH= SCROLLING= FRAMEBORDER=></IFRAME>

În acest mod puteţi afişa mai multe informaţii în scurta descriere.


AFIŞAREA MESAJELOR

Cum pot şterge inscripţia "Adăugat de către:"?

Modificaţi şablonul mesajului. Dar, în prealabil, activaţi această opţiune în cadrul setărilor modulului.


PREMODERAREA

După ce un utilizator a adăugat o înregistrare, apare o fereastră “link-ul nu este activ". Administratorul activează această caracteristică pentru a adăuga o înregistrare după ce aceasta a fost adăugată de către un moderator. Dar moderatorul nu poate activa opţiunea.

Dacă un moderator nu poate activa link-urile (având aceleaşi drepturi ca şi administratorul) atunci lui nu îi este permis acest lucru. Atribuiţi un alt administrator.

Un articol adăugat de un utilizator apare pe site după premoderarea în Panoul de Control. Este posibil ca articolele moderate să apară direct pe site?

Nici un CMS, nici chiar unul plătit, nu vă oferă posibilitatea de a administra informaţiile direct de pe site. Toate au linii stricte – un site este pentru utilizatori, panoul de control pentru administrator. Noi oferim posibilitatea de modificare a informaţiei de pe site, în cadrul modulelor, fiind deseori actualizate.


CĂUTARE

Am observat că înregistrările sunt căutate doar după nume, nu şi după descriere. Cum pot îndrepta acest lucru?

Da, dacă veţi avea mai mult de 1000 de intrări în cadrul directorului, atunci va exista posibilitatea de căutare după scurta descriere.


FILTRE

Cum pot lucra cu filtrele? Nu-mi este clar cum să le completez şi să le utilizez.

Completaţi un filtru cu acele cuvinte după care doriţi să selectaţi materialul şi adăugaţi codul câmpului filtrului în cadrul şablonului. Apoi, alegeţi o valoare de pe pagină şi sortaţi înregistrările. Filtrele deservesc ca nivele de ierarhie suplimentare.


EVALUARE

Vreau să am evaluarea nu pe o scară de 5 note ci prin procent, ex: de la 1% la 100%. Este posibil?

Există doar 5 note şi nu sunt şanse pentru alte variante.

Good things come to those who wait!
Rosarium
Postări: 2
Reputație: 0
Mesaj # 2 | 11:53 PM
Doresc ca atunci când un utilizator vizitează site-ul, sa vada si descrierea despre produsul respectiv, ce e de facut i acest caz?
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 3 | 11:38 AM
Rosarium, pentru fiecare articol, material este obligatoriu si o descriere,


deci tu nu adaugi ceva cum trebuie. ar fi bine cand denunti o problema sa lesi si link, noi nu umblam cu ghicitu.

Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Directorul de site-uri/fişiere/articole și Panoul de anunţuri » Întrebări Frecvente – Director
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: